16 / 05 / 2024

gazi res projesi imar planı askıda

gazi res projesi imar planı askıda

Silivri İlçesi, Gazitepe Köyü, Gazitepe Mevkiinde iki adet türbinden oluşacak “Gazi RES Projesi” ne ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama imar planı askıya çıktı...

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

Silivri RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Gaziosmanpaşa RES Projesi’ne İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya çıktı.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde emlak fiyatları arttı!

İstanbul’un orta yerindeki Gazi Mahallesi bildiğimiz Gazi değil artık. Semt sakinlerinin ağzından ‘huzur’ kelimesi düşmüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Gazi Modeli Projesi sayesinde Gazi Mahallesi normal hayatına döndü.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Sur Enerji'den 315 milyon TL'lik Kurtini RES Projesi!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Sur Enerji’nin Kurtini RES Projesi yaklaşık 315 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçti. Proje Mersin Gülnar'da faaliyete başladı. 

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

Ağaoğlu'ndan 1 milyar liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

Çerkezköy Kentpark projesi başladı!

KENTPARK Projesi kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 75 dönümlük alanda yeşil alan ve çevre düzenlemesi yapılacak.

İzmir Bergama’da RES projesi iptal edildi!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü merasına yapılmak istenen rüzgar enerji santralleri (RES) köylülerin kararlı duruşu nedeniyle iptal edildi.

İzmir Bergama’ya RES projesi geliyor!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü yakınlarında rüzgar enerji santralleri kurulacak. Kurulmak istenen RES, köylülerin merasını tehdit ediyor.

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

Gazi Üniversitesi öğrencileri, şehircilik projesi için İzmir'i seçti!

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri “Şehircilik Projesi” dersinde çalışma konusu olarak İzmir’i seçti.

gazi res projesi imar planı askıda Haberi

gazi res projesi imar planı askıda

İmar ilanı:


İlimiz, Silivri İlçesi, Gazitepe Köyü, Gazitepe Mevkiinde  iki adet türbinden oluşacak “Gazi RES Projesi” ne ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi  Bakanlık Makamın’nın 16.07.2014 tarih ve 11646 Sayılı Olur’u ile uygun bulunarak 644 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 7(k) maddesi ve 3194 sayılı İmar Kanunu 9. maddesi uyarınca tadilen re’sen onaylanmıştır.


Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 02.09.2014-01.10.2014 (30 gün) tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosu ile web sitesinde askıya çıkarılmıştır....