05 / 05 / 2024

gaziantep 2016 kentsel dönüşümü

gaziantep 2016 kentsel dönüşümü

Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu, Onatkutlar ve Yaprak Mahallesi kentsel dönüşüm bölgelerinde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu çalışmaların son durumunu anlattı.

Evinin yıkılmaması için 46 gündür eylem yapıyor!

Gaziantep'te kentsel dönüşüm nedeniyle evi yıkılacak olan Hasan Bodur, yıkımın usulsüz olduğunu öne sürerek 46 gündür eylem yapıyor. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Şahinbey Belediyesi ilçedeki 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken Şahinbey'i de çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent görünümüne kavuşturuyor. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümde öncü belediye!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgelerde yürütülen projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşümde öncü belediye olduğunu söyledi.

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Gaziantep kentsel dönüşüm toplantısı 27 Şubat'ta!

Gelişmiş sanayisi ile Türkiye’nin en büyük 8’inci şehri olmasının yanı sıra kültür ve gastronomi başkenti de olan Gaziantep, kentsel dönüşüm konusunda da iddialı şehirlerden biri olma yolunda ilerliyor.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kararı!

Gaziantep Şehitkamil'in Sofalıcı Mahallesi'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dava!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna dava açtı.

Gaziantep'te 2 ilçede kentsel dönüşüm ilan edildi!

Gaziantep'in Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep'te 2016'da 26 bin 730 konut satıldı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2016 yılı toplam ve Aralık ayı sonuçları değerlendirildi. Gaziantep'te ise 2016 yılında 26.730 konut el değiştirdi.

Gaziantep'te kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüme kavuşturulan alanlarda incelemelerde bulundu. Karşıyaka Mahallesi İpekyolu güzergahında kalan bölümler yıkım çalışmaları sürüyor.

gaziantep 2016 kentsel dönüşümü Haberi

gaziantep 2016 kentsel dönüşümü

ŞEHİTKAMİL Belediyesi, Türkiye çapında örnek projeler uygulayarak ilçenin görünümünü değiştirmeyi sürdürüyor. Şehitkamil genelinde başlatılan kentsel dönüşüm, yol açma, imar ve konut çalışmaları vatandaştan büyük destek buluyor. Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirme başarısı gösteren Şehitkamil Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hizmetlerle değişen Şehitkamil, her geçen gün daha da modernleşiyor.


KENTSEL DÖNÜŞÜM MEMNUN EDİYOR


Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın hayat standardını yükseltmek amacıyla İpekyolu, Onatkutlar ve Yaprak Mahallesi kentsel dönüşüm bölgelerinde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Türkiye genelinde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları içerisinde hayata geçirdiği örnek projelerle adından sıkça bahsettiren Şehitkamil Belediyesi, vatandaşı mağdur etmeden ev sahibi yapıyor.


Şehitkamil Belediyesi, Türkiye’deki belediyeler içerisinde kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılan kişilere koşulsuz, kurasız ev alma hakkı tanıyan ilk belediye oldu. TOKİ işbirliğiyle önemli projelerin altına imza atan Şehitkamil...