17 / 05 / 2024

Gaziantep 51 Nolu Köprülü Kavşak açılış tarihi

Gaziantep 51 Nolu Köprülü Kavşak açılış tarihi

Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Karataş–şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için başlatılan “Karataş Köprülü Kavşak” projesinde çalışmalar sürüyor. Kavşakta, köprü ayak temelleri ve kolon imalatlarına başlandı.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Gaziantep'te 27.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 adet gayrimenkulü 27 milyon 51 bin 21 TL bedelle satışa çıkardı.

Yeşil GYO Zeytinburnu gayrimenkulu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul, Zeytinburnu, 2945 ada, 51 nolu parselde bulunan Arsa vasıflı taşınmazın yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık depo ve arsa!

Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesinde bulunan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na ait 2809 nolu parsel ve bu parsel üzerinde yer alan 248 metrekare depo ihale yoluyla kiraya verilecek. İhale konusu taşınmazların ilk yıl muhammen kira bedeli 194 bin TL+ KDV olarak belirlendi.

Adıyaman Ciritmeydan'da kentsel dönüşüm onaylandı!

Besni ilçesinde Ciritmeydan Mahallesi, Gaziantep Caddesi üzerindeki 50 ve 51 nolu parselleri kapsayan Kentsel dönüşüm proje onaylandı. Projeyle Gaziantep caddesini genişletilerek, sosyal donatı alanlarını da planlayıp yeniden düzenlenecek.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin imar kararı!

Büyükşehir Belediye Meclisi Yeşilyurt ilçesi Mollakasım Mahallesi 57ada 15 ve 51’nolu parsellerde imarın 4 kattan 3 kata indirilmesine oy birliğiyle karar verilerek, büyükşehirde devrim niteliğinde bir karara imza attı.

Gaziantep 51 Nolu Köprülü Kavşak'ta sona gelindi!

Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Karataş–şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için başlatılan “Karataş Köprülü Kavşak” projesinde çalışmalar sürüyor. Kavşakta, köprü ayak temelleri ve kolon imalatlarına başlandı.

Gaziantep Karataş'a yeni köprülü kavşak inşa ediliyor!

51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak” çalışmaları hızla devam ediyor. 5 ayda tamamlanması planlanan kavşağın yapımı sırasında kapanan yollardan dolayı vatandaşların olumsuz etkilenmemeleri için gerekli yönlendirmeler yapıldı.

Karataş köprülü kavşak çalışmaları başladı!

Ulaşımı rahatlatmak için şehrin belirli bölgelerinde köprülü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak ile Karataş Köprülü Kavşak yapımlarına da başladı.

Gaziantep Karataş'ta köprülü kavşak çalışmaları başladı!

Köprülü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedri İncetahtacı ve Kahraman Emmioğlu köprülü kavşaklarından sonra 51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak ile Karataş Köprülü Kavşak yapımlarına da başladı.

Gaziantep'e 2 yeni köprülü kavşak!

Şehrin belirli bölgelerinde köprülü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedri İncetahtacı ve Kahraman Emmioğlu köprülü kavşaklarından sonra 51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak ile Karataş Köprülü Kavşak yapımlarına da başladı.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşak çalışması başladı!

Ulaşımı rahatlatmak için şehrin belirli bölgelerinde köprülü kavşak inşaa eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak ile Karataş Köprülü Kavşak yapımlarına da başladı.

Halk Bankası Gaziantep Karataş Şubesi faaliyete girdi!

Türkiye Halk Bankası A.Ş.' nin hizmet lokali olarak tespit edilen Karataş Mahallesi 428 Nolu Sokak No:1/B Şahinbey/Gaziantep adresindeki şubesinin faaliyete başladığı bildirildi...

Gaziantep 51 Nolu Köprülü Kavşak açılış tarihi Haberi

Gaziantep 51 Nolu Köprülü Kavşak açılış tarihi



Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Karataş–şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için başlatılan “Karataş Köprülü Kavşak” projesinde çalışmalar sürüyor. Köprülü kavşakta altyapı deplaselerinin (TEDAŞ, doğalgaz, yağmur ve içme suları) bağlantıları devam ediyor. Kavşakta, köprü ayak temelleri ve kolon imalatlarına başlandı. 


51 NOLU KÖPRÜLÜ KAVŞAK’TA SONA GELİNDİ



Diğer yandan Karataş bölgesinden Binevler semti ve D–400 karayolunu kullanacaklar için düşünülen 51 Nolu Köprülü Kavşak’ta çalışmalarda son gelindi.



Karataş/Binevler bölgesinden D–400 karayolu ve organize sanayi kullanacak vatandaşlar için önem arz eden köprüyü kavşakta, köprü imalatları bitti. Altyapıda mıcır dökümleri yapılan kavşakta, teknik çalışmalar da sürüyor. 51 Nolu Köprülü Kavşak’ta çalışmaların yaklaşık 1 ay sonra tamamlanacağı ifade edildi.


Gaziantep Büyükşehir...