03 / 05 / 2024

gaziantep alt yapısı yenileniyor mu

gaziantep alt yapısı yenileniyor mu

Yoğun göç alan ve her yıl yeni yerleşim birimlerinin kurulduğu Gaziantep'te, bu yerleşim birimlerinin altyapı çalışmalarını yapan GASKİ, yeni kurulan Mavikent'in altyapı çalışmalarını da tamamlamak üzere.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dönmez, Cemal Baba ve Seval Gür ortaklığında kuruldu. 

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Türk-Katar işbirliğinin gelişmesi için önemli alt yapı oluşturuldu!

Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed bin Abdullah Al Rumaihi, işbirliğinin arttırılması için her iki devletin de önemli bir alt yapıyı oluşturduğunu ve geliştirmek için gerekli tüm desteğin de verileceğini söyledi.

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Manavgat'ın alt yapısına 192 milyon TL harcandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’a yatırım olduğu yağdı. İlçenin kangrene dönüşen alt yapı sorunlarını çözmek için 3 yılda 192 milyonluk yatırım yaptı.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Akyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bilecik Bozüyük'te alt yapı çalışmaları yapılıyor!

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, alt yapı çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

Antalya’nın alt yapısı nakış gibi işleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) ile Antalya’nın altyapısına ait verileri ilmek ilmek veri tabanına aktarıyor. CBS sayesinde altyapıda yapılacak yatırımlar daha sağlıklı planlanabiliyor, birimler çok daha hızlı koordinasyon sağlıyor.

Umut Özen: Manavgat'ın alt yapısı çürümüş!

Antalya İleri Gazetesi'nin yazarlarından Umut Özen bugünkü yazısında Antalya'nın Manavgat ve Alanya İlçeleri'ndeki yapı eksiklikleri dile getirdi. İşte Umut Özen'in o yazısı...

gaziantep alt yapısı yenileniyor mu Haberi

gaziantep alt yapısı yenileniyor mu

Yoğun göç alan ve her yıl yeni yerleşim birimlerinin kurulduğu Gaziantep'te, bu yerleşim birimlerinin altyapı çalışmalarını yapan GASKİ, yeni kurulan Mavikent'in altyapı çalışmalarını da tamamlamak üzere. Çalışmanın olduğu alana giderek incelemelerde bulunan GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Mavikent'te 6 aydan bu yana süren kanalizasyon çalışmalarının son aşamasına gelindiğini söyledi. Sönmezler, "Öncelikle altyapısı olmayan ve yoğun yapılaşmaların olduğu meskun hale gelmiş mahallelerde kanalizasyon çalışmalarına hız veriyoruz. Bu çerçevede Bülbülzade, 75. yıl, Karataş, Akkent ve Mavikent'te yoğun bir kanalizasyon çalışmalarımız sürüyor" dedi. Sönmezler, bu mahallelerin dışında tüm yeni yerleşim birimlerinin de projelerini hazırladıklarını, finansman konusunu da çözdüklerini, çalışmaların yakında Beylerbeyi, Beykent ve İbrahimli2'de yoğunlaşacağını söyledi. Kanalizasyon açısından en sıkıntılı bölgelerden biri olan Mavikent'te çalışmaların 6 aydır sürdüğünü ifade eden Sönmezler, Mavikent'in...