05 / 05 / 2024

gaziantep Antepia satışları

gaziantep Antepia satışları

Gaziantep'in yıldızı Antepia PARALEL Yapı güvencesinde olan ve Sinpaş Yapı' nın proje ve satış danışmanlığını yürüttüğü Antepia projesi, gelişen Gaziantep'in modern yüzü olmaya devam ediyor...

Gaziantep Antepia’da ev sahipleri tapularını istiyor!

Gaziantep Antepia’da ev sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürüyor. Vatandaşlar, FETÖ’den şu an tutuklu olan Taner Nakıboğlu tarafından satılan konutların tapularını verilmesini istiyor.

Kilis'te konut satışları azaldı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2016 yılı toplam ve Aralık ayı sonuçları değerlendirildi. Kilis'te bir önceki yıla göre konut satışları azaldı.

Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016!

24 ve 42 katlı yedi kulede toplamda 570 daire ve 23 dükkan olarak hayata geçirilen Iconova'da avantajlı satışlar sürüyor. İşte, Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016...

Gaziantep’te konut satışları arttı!

GAZİANTEP'te, Eylül ayında konut satışlarında adeta patlama yaşandı. 2015 yılı Eylül ayında Gaziantep’te 1780 konut satılırken, bu yıl satılan konut sayısı 2 bin 225'e yükseldi.

Gaziantep konut satışında 11. sırada!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, konut satışlarında İstanbul'un 17 bin 503 konut satışla yüzde 15,3 artışla en yüksek orana sahip olduğu belirtildi.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura satışları!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura satışları yarın gerçekleşecek. Peşinat olarak minimum 9 bin 760 TL talep edilen projede fiyatlar yaklaşık olarak 87 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura satışları!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura satışları için başvurular tamamlandı. Emeklilere özel satışa çıkarılan projede 9 bin 760 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Gaziantep'te konut satışları arttı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2015 yılı Ekim ayı sonuçları değerlendirildi. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %8,8 oranında artarak 104.098 oldu.

Gaziantep'teki arsa satışları düştü!

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Gaziantep'te emlak sektörünün her zaman hareketli olduğunu belirterek, konut satışlarında bir gerileme olmadığını, ancak arazi satışlarında ciddi düşüşler yaşandığını belirtti.

TOKİ Gaziantep Mavikent kura satışları ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gaziantep Mavikent 4. Etap'ta başvurular 30 Haziran 2015 tarihinde sona erdi. Peki TOKİ Gaziantep Mavikent kura satışları ne zaman yapılacak?

Gaziantep konut satışlarının yüzde 30'u ipotekli!

Gaziantep'in Türkiye'de alınan toplam yapı ruhsatları içindeki payını da 2013 yılında yüzde 2,87'ye kadar yükseldiği açıklanırken, konut satışlarının yüzde 30'unun ipotekli satış olduğu açıklandı.

Gaziantep Günsev Sitesi 3. etabında satışlar başladı! Teslimler 24 ay sonra!

Günsev Sitesi 3. etabında daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Gaziantep Günsev Sitesi 3. etabında satışlar başladı! Teslimler 24 ay sonra! Teslimler 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

gaziantep Antepia satışları Haberi

gaziantep Antepia satışları

Yepyeni bir yaşam anlayışını kentin dokusuna uyguıı mimarisi ile birleştiren Antepia, Avrupa yaşam standartlarına eş değer koşullarıyla 2013'ün de yıldızı oldu. 

Gaziantep'in son yıllardaki gelişimini değerlendiren Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Gaziantep'in kentsel dönüşüm sürecini değerlendirerek, "Gaziantep gelişim potansiyeli öyle yüksek bir şehir ki hızla kabuk değiştiriyor ve tüm değişiklikleri hızla özümsüyor" yorumunda bulundu. 


ANTEPİA, GAZİANTEP'İN 'KUTUP YILDIZI' OLACAK 

Her alandan yatırımcının Gaziantep'e sonsuz bir güven duyduğunu ve kriz döneminde bile yatırımların kesintiye uğramadan devam ettiğini söyleyen Nakıboğlu, "Bu kadar çabanın olduğu bir bölgede başarısızlık yaşanması mümkün değil. Bu yatırımlar ve kente yapılan iç göçlerle artan büyük bir konut ihtiyacı da var. Antepia, hem bu ihtiyacı karşılamak, ama daha çok modern Gaziantep'in kurulmasına ilham vermek üzere geliştirildi" dedi. 


Nakıboğlu, "Gaziantep'in seçkin...