25 / 07 / 2024

Gaziantep Arena açılacak

Gaziantep Arena açılacak

Spor Toto Süper Lig de ve PTT 1. Lig de temsilcileri bulunan Gaziantep, 35 bin kişilik yeni stadı 'Gaziantep Arena'ya kavuşuyor.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi 15 Haziran'da yeniden açılacak!

Dünyanın en büyük hayvanat bahçeleri arsında yer alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 15 Haziran'da yeniden ziyarete açılacak.

2019'da açılacak 5 dev şehir hastanesi!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından inşaatına başlanılan 5 dev şehir hastanesi 2019'da hizmete açılacak. Tekirdağ, Gaziantep, Konya, Bursa ve Ankara'da bulunan hastanelerin inşaatları hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep şehir hastanesi 2020'de açılacak!

Gaziantep şehir hastanesi 2020'de açılacak. Gaziantep'e sağlık alanında sınıf atlatacak hastanede bin 875 yatak yer alacak. 

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena'nın açılışı gecikecek!

Yapım aşaması neredeyse tamamlanan Gaziantep Arena'nın, Spor Toto Süper ligin 8'inci haftasında oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi çok zor.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Gaziantep Arena'nın inşaatında sona gelindi!

Gaziantep Arena Stadyumu’nda incelemelerde bulunan T.C. konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, baklava simgesiyle inşa edilen stadın bittiğinde Türk futboluna değer katacağını söyledi.

Gaziantep Arena'da sona gelindi!

Stadı yenilenen Süper Lig kulüpleri arasına Gaziantepspor da katılıyor. Gaziantep Arena’da koltuk montajına devam edilirken, çim ekim işlemelerine 10-15 gün içinde başlanacağı açıklandı.

Gaziantep Arena Stadı'nın yüzde 90'ı tamam!

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'da ilk koltuğun montajını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı.

Konya-Karaman hattı yolcu trenlerine açılacak!

Demiryollarında, Ulukışla-Mersin-Adana-Osmaniye - Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin-Nusaybin güzergahına uzayacak koridorun ilk halkası olan Konya-Karaman arasında çalışmalar sürerken, hat 2016'nın ilk aylarında yolcu trenlerinin kullanımına açılacak.

Gaziantep Arena açılacak Haberi

Gaziantep Arena açılacak

Spor Toto Süper Lig de ve PTT 1. Lig de temsilcileri bulunan Gaziantep, 35 bin kişilik yeni stadı 'Gaziantep Arena'ya kavuşuyor. Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, inşaatın yüzde 72'sinin tamamlandığını ve 13 Mayıs 2016'da biteceğini söyledi. 


110 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM 

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gaziantep'e yakışır bir tesisi ülke sporuna kazandıracaklarını belirterek. "Güneydoğu'nun önemli spor merkezlerinden olan yeni stattaki kaba inşaatının yüzde 72'sinden fazlası tamamlandı.  İnşallah yeni stadyumumuz 2016 Mayıs ayında hizmete açılacak. Yeni sezona hazır hale gelmesi için yoğun gayret içerisindeyiz. Bu stadyum, Gaziantep halkına ve sporseverlere en az 50 yıl hizmet edebilecek bir eser olacak. Tamamlandığında 35 bin 558 kişi aynı anda maç izleme fırsatı bulacak. UEFA standartlarında tasarlanan bu tesis,...