02 / 05 / 2024

Gaziantep Arena nerede

Gaziantep Arena nerede

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'da ilk koltuğun montajını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı.

Gaziantep Arena 13 Mayıs 2016'da tamamlanacak!

Spor Toto Süper Lig de ve PTT 1. Lig de temsilcileri bulunan Gaziantep, 35 bin kişilik yeni stadı 'Gaziantep Arena'ya kavuşuyor.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Gaziantep Arena inşaatında son durum!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: Stadyumun fiziki çalışmaları tamamlanmış durumdadır. Sadece çimde biraz sıkıntılar var. Bununla ilgili olarak teknik ekibimiz burada, gereken tüm çalışmaları en iyi ve hızlı bir biçimde yapacak" dedi.

Gaziantep Arena'nın açılışı gecikecek!

Yapım aşaması neredeyse tamamlanan Gaziantep Arena'nın, Spor Toto Süper ligin 8'inci haftasında oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi çok zor.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Gaziantep Arena nerede Haberi

Gaziantep Arena nerede

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'da ilk koltuğun montajını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı. Statta incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep Arena'nın yapımının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek, "Şu anda yüzde 90'ın üzerinde bir gerçekleşme oranı var. Kısa zamanda burası tamamlanacak. Mayısın başında çim serilmesine başlanacak. Bir taraftan da koltukların montesi devam ediyor. TOKİ'deki arkadaşlar, haziran-temmuz aylarında buranın inşaat işinin bitmesini öngörüyor. Ona göre da hazırlıklar ve çalışmalar devam ediyor." diye konuştu.


Gazianteplilerin güzel maçlar izleyeceği bir stat olacağını dile getiren Kılıç, "Sadece maç için değil, stadyum aynı zamanda bir yaşam alanı olarak hizmet verecek. Tribünün altındaki salonlarda gençliğimize yönelik sosyal ve sportif faaliyetlerin de yapılacağını hatırlatmak istiyorum. Dolayısıyla bu büyük yatırımı sadece futbol stadyumu olarak...