07 / 07 / 2024

Gaziantep ayakkabıcılara İhtisas OSB

Gaziantep ayakkabıcılara İhtisas OSB

GAZİANTEP Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Nizip Caddesi çevresinde yoğunlukta bulunan ayakkabı esnafını bir organize sanayi bölgesinde toplayacaklarını belirtti.

Sahte ilanla kapora dolandırıcılığına dikkat!

Tüketicler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz yaptığı açıklamada gerçekte olmayan evleri internette uygun fiyatlarla ilana koyup, kiralamaya ilişkin güven vermek amacıyla kapora talep eden dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Almanya'nın kayıp konutlarında sahne dolandırıcılara kaldı!

Yaşanan konut kriziyle gündemden düşmeyen Almanya'da uzmanlar 800 bin konut açığı olduğunu belirtirken ülkede yaşanan bu kriz de dolandırıcılar tarafından fırsata dönüştürülüyor.

Gayrimenkul dolandırıcılarının oyunlarını bozacak yöntemler deşifre oldu! Gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler!

Ev, arsa, arazi gibi taşınmazların alım satımı konusunda dolandırıcılık haberleri her geçen gün artıyor. Çeşitli oyunlarla vatandaşları mağdur eden dolandırıcılara karşı dikkat edilmesi gereken yöntemler belli oldu. İşte gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler...

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Kumtel Ks-2819 Quartz 1200 watt ısıtıcı sonbahara özel cazip fiyat fırsatı başladı!

Sonbaharın gelmesiyle beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de günden güne artmaya başladı. Özellikle uzmanların kış aylarının çok sert geçeceğini söylemesinin ardından ısıtıcılara olan rağbet arttı. Kumtel de bu kapsamda işinize çok yarayacak bir elektrikli ısıtıcı üretti.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Spotify'dan Premium büyüme! Aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Kullanıcılara müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini ücretsiz veya ücretli bir abonelik planı aracılığıyla çevrimiçi olarak dinleme imkanı sunan Spotify, bugün bir duyuru yaptı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ilan etti. 

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

TOKİ'den vatandaşlara uyarı: Sakın itibar etmeyin, suç duyurusunda bulunun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Size TOKİ kurasından konut çıktığını söyleyip, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar etmemeniz hayati önem taşıyor.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Gaziantep ayakkabıcılara İhtisas OSB Haberi

Gaziantep ayakkabıcılara İhtisas OSB

GAZİANTEP Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Nizip Caddesi çevresinde yoğunlukta bulunan ayakkabı esnafını bir organize sanayi bölgesinde toplayacaklarını belirterek, "Gaziantep Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni kurma çalışmalarına başladık" dedi. 


Konukoğlu, GSO Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada sanayiye nitelikli eleman kazandırmak amacıyla Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 7 bin metrekarelik alan üzerinde yaptıkları Mesleki Eğitim Merkezi’nin bina inşaatının bittiğini ve iç dizayn çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 


Merkezin içinde ahşap, metal, inşaat, plastik, kaynak, boya, iklimlendirme, otomasyon, elektrik elektronik, makine bakım onarım basınçlı kaplar tesisat, teknik resim proje çizim, endüstriyel tasarım modelleme, tekstil, trend tasarım moda ve gıda atölyelerinin yer aldığını anlatan Konukoğlu, ayrıca AR-GE ve İnovasyon Merkezi, laboratuvarlar, bilgisayarlı eğitim salonu da bulunduğunu...