13 / 05 / 2024

Gaziantep belediyesi imar durumu

Gaziantep belediyesi imar durumu

Gaziantep için ulaşım master planı hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, kentin 15 yıllık ulaşım ana planını çıkaracak çalışmayla, 2030 yılına kadarki ulaşım ihtiyaçları ve talepleri tespit edecek.

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği tam metni 2018!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği tam metni 2018...

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

Gaziantep belediyesi imar durumu Haberi

Gaziantep belediyesi imar durumu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik ve ulaşım sorunlarının çözümü için Gaziantep'in 15 yıllık "Ulaşım Master Planını" hazırlıyor.  Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Şehrin önemli sorunlarından trafik ve ulaşımdaki sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, kentin 15 yıllık ulaşım ana planını çıkaracak çalışmayla, 2030 yılına kadarki ulaşım ihtiyaçları ve talepleri tespit edecek.  Master planıyla, ulaşım ve trafik sorunlarının düzenlemesi, özel araç kullanımından toplu taşıma sistemlerini kullanılmasına teşvik edilmesi ve otomobile olan bağımlılığın azaltılıp araç trafiğinin düzenlenerek yolların kapasitesinin artırılması hedefleniyor. 

Nazım imar planının önerdiği kentsel gelişme stratejileri doğrultusunda hedef yılı itibariyle oluşması beklenen yolculuk talepleri göz önüne alınmak amacıyla gerekli ulaşım yatırımları ve öncelikleri belirlenerek, şehrin kısa, orta ve uzun vadede ulaşım ve trafik iyileştirme...