25 / 07 / 2024

gaziantep belediyesi kaç konut inşa etti

gaziantep belediyesi kaç konut inşa etti

Başkan Tahmazoğlu, "Düztepe kentsel dönüşüm alanlarında yıktığımız konutların yerine depreme dayanıklı modern konutlar inşa ettik ve şuanda bunların bir kısmını kentsel dönüşümde evi yıkılacak vatandaşlarla takas işlemlerinde kullanıyoruz" dedi

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Gaziantep Belediyesi'nden 1 adet gayrimenkul! Belediyeden bu fırsat kaçmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesinde yer alan bir adet gayrimenkulu ihale ile satacak. İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan o ilan...

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

gaziantep belediyesi kaç konut inşa etti Haberi

gaziantep belediyesi kaç konut inşa etti


 Şahinbey Belediyesi konut çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "Düztepe kentsel dönüşüm alanlarında yıktığımız konutların yerine depreme dayanıklı modern konutlar inşa ettik ve şuanda bunların bir kısmını kentsel dönüşümde evi yıkılacak vatandaşlarla takas işlemlerinde kullanıyoruz. Bir kısmını da doğrudan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza satışını gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda ev ihtiyacı olan vatandaşlarımız Şahinbey belediyemize müracaat edebilirler. Burada 1071 tane konut inşa ediyoruz. Ayrıca yine Yeşilvadi Konutlarımızda 702 tane konut inşaatımızda orada tamamlanmak üzere, Mavikent Konutlarımızda 2 bin 340 adet konut inşa ettik. Etilerde 296 tane konut yaptık, Serinevler'de 300 konut, Perilikaya Kavşağı'nda ve Yazıcıkta yeni konut inşaatlarımız var. Böylelikle vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. 


Bunun dışında dar gelirli vatandaşlarımız için Mavikent'te yapmış olduğumuz 2 bin konutun bin tanesinin teslimini gelecek ay Şubat...