03 / 05 / 2024

Gaziantep Berlin Fuarı

Gaziantep Berlin Fuarı

190 ülkeden fazla katılımcının boy gösterdiği ve binlerce kişinin katılımı ile açılışı yapılan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

Gaziantep'te iki inşaat fuarı birden başlıyor!

Buıldeast Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Gayrimenkul Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4-7 Ekim tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

Gaziantep inşaat fuarına hazırlanıyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.

IFA 2017 fuarında akıllı ev konseptine uygun sistemler tanıtıldı!

Geçen sene akıllı ev konseptinin öne çıktığı fuarda bu yıl da, bu sisteme entegre akıllı teknolojiler, nesnelerin interneti ve giyilebilir teknolojiler öne çıktı. Berlin'de Messe Berlin tarafından düzenlenen fuar 6 Eylül'de sona erecek...

Çevre ve yapı sektörünün liderleri Gaziantep'te!

Gaziantep, Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri Atık Yönetimi ve Yenilenebilir Çevre Fuarı (ÇEV-TECH) ve Alt Yapı Üst Yapı Malzemeleri Belediye Şehircilik Fuarı’na (MEBEX) eş zamanlı olarak ev sahipliği yapacak.

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep Berlin Fuarı Haberi

Gaziantep Berlin Fuarı

Büyükşehir Belediyesi standma ilk gün bir çok yabancı turizm sektörü temsilcisi yoğun ilgi gösterdi. 

Uluslararası Berlin Turizm Fuarı'nda Gaziantep'in kültürel, tarihi ve turistik değerleri ve unutulmaz lezzetlerinin tanıtımı yapılıyor. Turizimcileri ve ziyaretçileri stantta ağırlayan Gaziantep heyeti, konuklara baklava ve Antep fıstığı ikramında bulundu. Fıstık ve baklava ikramının yanı sıra Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca broşürler ile kitapçıklar, Gaziantep'i tanıtan kısa film DVD'si, dergi ve Çingene Kızı simgeli metal kartvizitlikler ziyaretçilere hediye edildi. 



Fuann ilk gününde binlerce kişinin ilgi göstediği Gaziantep standından mutlu aynlan ziyaretçiler, Gaziantep'in tarihi mekanlarını ve unutulmaz lezzetlerini bulma fırsatını yakaladılar. Bu arada Uluslararası Berlin Turizm Fuan'nın açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal,...