06 / 05 / 2024

Gaziantep Beykent Konutlarında yol çalışmaları

Gaziantep Beykent Konutlarında yol çalışmaları

Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 50 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları kura çekimi!

TOKİ Gaziantep Islahiye Konutları kura çekimi kapsamında 31 konut satışa sunuluyor. Başvuruların sona erdiği projede yüzde 20 peşin ödemelerde kalan kısım 240 ay vadelendiriliyor.

Gaziantep Mavikent Konutları'nda dar gelirli aileler ev sahibi oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabında bin dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı. Asil ve yedek olarak toplam 2 bin ismin belirlendiği kura çekimlerine 30 bin 720 kişi başvurdu.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" de

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında projede 12 bin TL peşinat kabul edilen projede daireler 90 metrekare alana sahip. Peki TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi 2015!

Daire tiplerinin 2+1 olarak dizayn edildiği projede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi 2015 Temmuz - Ağustos aylarında çekilmesi öngörülüyor.

Gaziantep Seyrantepe Konutları'nda çevre düzenlemesi yapılıyor!

Şehitkamil Belediyesinin, İpekyolu çevresinde evi veya arazisi istimlak edilen aileler için Seyrantepe’de yaptırdığı konutlarda sona gelindi. Seyrantepe konutlarında son rötuşlar yapılırken, diğer taraftan da çevre düzenlemesi yapılıyor.

Gaziantep Mavikent Konutları kura sonuçları!

Gaziantep Mavikent Konutları 'nda toplam 1.000 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Gaziantep Mavikent Konutları kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziantep Mavikent Konutları başvuru şartları TOKİ!

Gaziantep Mavikent Konutları ‘nda 1.000 adet konut kura yöntemiyle satışa sunulacak. Gaziantep Mavikent Konutları başvuru şartları TOKİ haberimizin içinde yer alıyor.

Gaziantep Beykent Konutlarında yol çalışmaları Haberi

Gaziantep Beykent Konutlarında yol çalışmaları



Gaziantep Beykent TOKİ Konutları'ndaki yol çalışması devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2 ve 3'cü etap arasında 50 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı.



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kentin değişik bölgelerinde açtığı yeni yol bağlantıları ile trafik sorununu asgariye indirmeye çalışıyor. Çalışmalar doğrultusunda Beykent Mahallesi 2. ve 3. etap arasında 500 metrelik yeni bir bağlantı yol açıldı. Mahallede eskiyen ve yıpranan yolların asfalt çalışması da yapıldı.  TOKİ  konutlarının bulunduğu 2 ve 3. etapları birbirine bağlayan yeni yol çalışmasında trafiğin rahatlatılması için yapılan yol açma çalışması tüm hızı ile devam ediyor. Beykent Mahallesinde TOKİ 2. ve 3. etapları arasında yeni açılan yolun genişliği 50 metre, kaldırımın 7 metre ve...