29 / 04 / 2024

Gaziantep Çamlıca satılık ev

Gaziantep Çamlıca satılık ev

Çamlıca Konutları'nda yapımı tamamlanan 392 konutun satışa sunulduğunu ve yüzde 85'inin satıldığını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, bu bölgede yapımı devam eden 2, 3, 4 ve 5'inci etap konutların da yakın zamanda satışa sunulacağını söyledi.

Gaziantep Şehitkamil'de satılık 2 arsa fırsatı! Küçük sanayi alanı imarlı arsalar!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi, 7868 ada 1 parsel ve 7870 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte detaylar...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Gaziantep Gazikent satılık konut!

Gaziantep Gazikent satılık konut sayısı 172 olarak belirlendi. Gaziantep Gazikent Evleri fiyatları 173 bin TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 'nde toplam 88 adet konut ve 16 iş yeri açık artırma usulü ihale yoluyla satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları satış fiyatları ne kadar?

Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Başvuruların 18 Ağustos 2015 tarihine kadar kabul edileceği Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap Konutları'nda 88 ev satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 5. etap fiyatları ne kadar?

Gaziantep'te 9.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı'ndan 9 milyon 200 bin TL'ye satılık 9 gayrimenkul. Taşınmazların satışı 1 Temmuz 2015 günü saat 15:00'da yapılacaktır.

Gaziantep Çamlıca satılık ev Haberi

Gaziantep Çamlıca satılık ev

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm ardından birinci etabı tamamlan ve diğer etapların yapımı devam eden Çamlıca Konutları'nda incelemelerde bulundu. 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "Çamlıca konutlarımızda ilk etapta 1071 konut hedeflemiştik. Şuanda bin 150 konuta çıktık. Bu konutlarımızın 392 tanesi daha önce tamamlanmıştı ve satışa sunduk. 

Şuanda konutların yüzde 85'inin satışını gerçekleştirdik. Bunun dışında 2, 3, 4 ve 5'nci etap konutlarımızın inşası hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz bu yılsonuna kadar buradaki konutlarımızı tamamlayarak yakın zamanda satışa sunmaktır. 

Çamlıca, Sakarya ve Nuripazarbaşı mahallelerimizde kentsel dönüşüm büyük oranda tamamlanmış oldu. Şimdi yeni hedefimiz Kıbrıs ve Kahvelipınar Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümle Özdemirbey Caddesi'ni DüztepeDutluk arasını altı şeride çıkarmak ve cadde üzerindeki konutları yenilemektir" dedi. 


Adana...