21 / 05 / 2024

Gaziantep Dülük çevre düzenlemesi

Gaziantep Dülük çevre düzenlemesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAP'ın ortaklaşa gerçekleştireceği "Sütümü Soğutuyorum Değerini Arttırıyorum Projesi", "Dülük Kaya Mezarları Çevre Düzenlemesi Projesi" ile "Tilmen Höyük Çevre Düzenlemesi Projesi" nin işbirliği protokolüne imza atıldı. 

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 11.4 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 165 ada 2 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 364 bin 745 TL'ye satıyor...

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Vatandaşlık düzenlemesiyle 5 yıllık satışı 1 yılda yaparız!

Vatandaşlık için taşınmaz bedelinin düşmesiyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Bu düzenlemeyle sektör atağa kalkacak. Son 5 yılda yapılan satış önümüzdeki 1 yılda yapılacak” dedi.

Gaziantep'te 7.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Dülük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 284 bin 636 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti.  bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Kaşkariy ve Zubayr Kaşkariy ortaklığında kuruldu. 

Gaziantep Ekolojik Bina'ya ödül!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi “Gaziantep Ekolojik Bina” projesiyle birincilik ödülü aldı.

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Malatya'nın 1/50.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı'nda sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen 1/50.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı ile ilgili olarak bir toplantı yapıldı.

Gaziantep Dülük çevre düzenlemesi Haberi

Gaziantep Dülük çevre düzenlemesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa'da GAP Bölgesel Kalkınma İdaresi'ne ziyarette bulundu. 

Sabah'tan Mehmet Boncuk'un haberine göre; ziyaret sırasında GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Vekili Mehmet Açıkgöz ile bölge tarımı ve kalkınmayla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan "Sütümü Soğutuyorum Değerini Arttırıyorum Projesi" nin protokolünü imzaladı. Projenin hayata geçirilmesiyle beraber Gaziantep Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile ortak çalışılarak öncelikli keçi sütü üretimi yapan üreticilerin yararlanacağı 30 adet 300 litrelik krom süt soğutma tankları temin edilecek, sütün kalitesinin ve tazeliğinin korunması sunacak. Projeden yararlanacak bütün üreticilerin koruma ile beraber fiyatı artan sütlerini, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği satın alma taahhüdünde bulunacak. 500 bin TL değerine sahip proje tamamlandığında kaliteli süt, piyasalara hijyenik ve sağlıklı şekilde temin edilecek. Büyükşehir'in...