05 / 05 / 2024

gaziantep Edacan İnşaat

gaziantep Edacan İnşaat

Edacan İnşaat'ın bugüne kadar 4 bin daireyi teslim ettiğini belirten Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener, inşaatı hızla devam eden 4 bin adet dairenin, gelecek yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 430 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Gaziantep'te inşaat halindeki bina çöktü!

Gaziantep Oğuzeli'nde inşaat halindeki bir binanın çökmesi sonucu göçük altında kalan iki işçi kurtarıldı.

Kurt İnşaat, Gaziantep'te 2 yeni projeye başlıyor!

Gaziantep'te inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kurt İnşaat, çevreye duyarlı projeleriyle kentin gözde bölgelerinden yaşabilir konutlar üretiyor. Firma özellike inşa ettiği bağ evleriyle dikkat çekiyor...

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 5.Etap ihalesi yarın!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep'te inşaatın 3. katından düşen işçi öldü!

Gaziantep Nizip'te bir inşaatın 3. katından düşen inşaat işçisi Hüseyin Turan hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

Gaziantep Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi düzenlendi!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesince düzenlenen "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi"nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

gaziantep Edacan İnşaat Haberi

gaziantep Edacan İnşaat


Gaziantep'in önde gelen firmalarından biri olan ve bünyesinde inşaattan petrole, hazır beton tesislerinden gaz betona kadar birçok şirket barındıran Edacan Group, yeni konut projeleri ile inşaat sektöründe büyümeye devam ediyor. Grubun öncü şirketi Edacan İnşaat'ın bugüne kadar 4 bin daireyi teslim ettiğini belirten Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener, inşaatı hızla devam eden 4 bin adet dairenin, gelecek yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti. 


Ener, Edacan Group'un temellerinin 1995 yıkıda inşaat sektöründe faaliyete başlamasıyla atnldığını ve 2000 yılında ortakların sayısının artmasıyla beraber bu sektörde büyümeye başladıklarını söyledi. Grup bünyesinde bin 700 kişiyi istihdam ettiklerini ifade eden Ener, Edacan İnşaat'ın Gaziantep'te lüks konut ve ticari yapılarla faaliyetlerine devam ettiğini dile getirdi. Ahmet Selim Ener, "Firma, uzun yıllar inşaat sektöründe faaliyet...