13 / 05 / 2024

gaziantep elmacı pazarı

gaziantep elmacı pazarı

Gaziantep'teki Elmacı Pazarı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

Gaziantep Narlıtepe pazar yeri açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Gaziantep Mavikent 4. Etap kura çekimi!

Gaziantep Mavikent 4. Etap kura çekimi 23 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Toplamda 1.000 adet konutun satışa sunulacağı projede 400 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Gaziantep Narlıtepe Semt Pazarı ne zaman açılacak?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Gaziantep tarihi Pazar Hamamı restorasyon bekliyor!

Gaziantep’te 30 yılıdır kullanılmayan ve restore edilmeyen tarihi Pazar Hamamı ’nda fare ve böcekler cirit atmaya başladı. Evliya Çelebi’nin Seyahatname’sinde bahsettiği tarihi hamama sahip çıkılması istendi.

Gaziantep Gazikent uzay çatılı pazar yeri yenileniyor!

Vatandaşlarına her türlü hizmeti ulaştırmada yoluna başarılı bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent uzay çatılı pazar yeri bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor..

Şahinbey'e modern kapalı pazar yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi yapımına başlanan ve 7 bin 925 bin metrekare inşaat alanı ile Gaziantep’in en büyük pazar yerlerinden biri olacak Narlıtepe Semt Pazarı, çok yakın bir zamanda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de semt pazar sayısını sekize çıkardık!

Gaziantep'te esnafın ve vatandaşların huzurlu alışveriş yapması için semt pazarları inşa ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi.

Narlıtepe Semt Pazarı inşaatı devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan Semt Pazarı kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak. Gaziantep Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarı hızlı bir şekilde tamamlanıyor...

Gaziantep Ekolojik Kent üniversite öğrencileri tarafından tanıtıldı!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) teknoloji transfer ofisi desteği ile GAÜN Sporium’da açılan Proje Pazarı’nda bu yıl 5 dalda 104 eser sergilendi. Değerlendirme sonucu ilk üç dereceye giren projelere toplam 21 bin TL ödül verildi

Gaziantep Akkent Semt Pazarı'nın inşaatı devam ediyor!

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını tamamlıyor...

gaziantep elmacı pazarı Haberi

gaziantep elmacı pazarı


Gaziantep'in kent merkezinde bulunan tarihi 250 yıl öncesine dayanan Elmacı Pazarı yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.  Özellikle yaz aylarında kalabalık olan Elmacı Pazarı 'nda ev yapımı ve doğal ürünler...