05 / 05 / 2024

gaziantep Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkım

gaziantep Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkım

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Gaziantep ile Şanlıurfa arasına YHT geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gaziantep ile Şanlıurfa arasında yapılacak hızlı tren projesi için sözleşmenin Ocak 2018'de imzalanacağını açıkladı. 

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

Konya’ya sivil havaalanı yapılmalı!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan, daha öncede gündeme gelen ancak bir karşılık bulamayan sivil havaalanı konusunda Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Gaziantep Yanık Tedavi Merkezi için yıkım kararı çıktı!

Mehmet Emin Türk, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ndeki Yanık Tedavi Merkezi binasının Gaziantep Büyükşehir tarafından depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkım kararı çıktığını ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne taşındığını açıkladı.

Gaziantep'teki Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Şahinbey Belediyesi, kent içi trafiğin rahatlatılması için Düztepe’de bulunan polis merkezi ile Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ni yıkacak. Hastanenin yıkımına bakanlıktan onay çıktı…

Ramazan Arslan: Gaziantep'te arazi bitti, konut sektörü de durgun!

Gaziantep'te kısa bir süre öncesine kadar en karlı işlerden biri olarak görülen arazi alım satımı durdu. Bir anda yükselen konut ve arazi fiyattan yatay seviyede seyretmeye başladı..

Gaziantep'te inşaat halindeki binadan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te inşaat halindeki binanın 5. katında çalışan Veysel Teymur (25), henüz bilinmeyen nedenle düştü. Ağır yaralı halde Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan Teymur, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

EA Yapı Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EA Yapı Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Arslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Beyaz Sardunya Sokak'ta kuruldu.

Gaziantep'e kültür merkezi kuruluyor!

Gaziantep'in şžehitkamil Belediyesi tarafmdan yaptırılan Kültür Merkezi'ne 2012'de gerçekleştirilecek bir tıp kongresi için rezervasyon yapıldı. şžehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu: Bu kültür merkezi Gaziantep'e çok yakışacak, dedi.  

gaziantep Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkım Haberi

gaziantep Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkım

56 yıldır sadece Gaziantep değil bölgeye hizmet veren ve günde 6 bin hastanın tedavi edildiği Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülüyor. Hastanenin yıkılmasından sonra Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğu da rahatlamış olacak. Hastanede yapılan hizmet binalarının beton kalitesinin tespitinde Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nin hizmet binalarının yüzde 60 ve 70 oranında kullanıma elverişli olmadığı anlaşılmıştı. Perilikaya ve Akkent'te yapımı devam eden devlet hastanelerinin tamamlanmasından sonra yıkılacak olan Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi son zamanlarda şikâyetlerle gündeme geliyor. 2017 yılının son aylarında yıkılması planlanan hastanede hasta ve hasta yakınlarından gelen şikâyetlerin artmasından sonra hastane yönetimi bir açıklama yaptı. Hastanenin yıkım aşamasına ilk olarak eski Doğum Hastanesi olarak bilinen binadan...