03 / 05 / 2024

Gaziantep ev yıkılması

Gaziantep ev yıkılması

Gaziantep'te etkisini gösteren yağışlar iki katı evin çökmesine neden oldu. Ev çökmesi nedeniyle 4 kişi yaralandı. 

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep ev yıkılması Haberi

Gaziantep ev yıkılması

Gaziantep'de devam eden yağışlar nedeniyle 2 katlı ev çöktü. Suriyeli vatandaşların yaşadığı evde biri ağır 4 kişi yaralandı. 

Sabah'tan Mehmet Boncuk'un haberine göre; Şahinbey ilçesinin Savcılı Mahallesi Şimşek Sokak'ta bulunan bir evde yağmur nedeniyle göçük yaşandı. Meydana gelen göçük ihbarının olay yerine İtfaiye. UMKE, AFAD ve 112 Acil ekipleri sevk edildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Demir, yağış nedeniyle eski bir Antep evinde göçük meydana geldiğini belirterek, "Ekiplerimiz olaya müdahale ederek biri ağır yaralı 4 kişiyi enkaz altından kurtardı" dedi.

Enkazdan çıkartılan Fatma Rahman (52) ile çocukları Ömer (25), Ahmet (22) ve Muhammed Cesim (20) ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralılardan Fatma Rahman'ın durumunun ağır olduğu aktarıldı. 
 

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev...