02 / 05 / 2024

gaziantep flora halı

gaziantep flora halı

Halının başkenti Gaziantep' ten Dünya'ya açılan sektörün yıldızı Flora Halı The Global Trade Leaders' Club tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen 'Uluslararası Kalite Ödülü'ne layık görüldü...

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep'teki spor yatırımları hızlandırılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Şahin, kentte ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak 20 adet halı saha, 1 adet kapsamlı tenis sahası ve tesisi projelerinin hızlandırılmasını talep etti

Gaziantep kentsel dönüşümle bambaşka bir hal alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yıl içinde Gaziantep'te çok şeyler yapıldığı ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, şehrin kentsel dönüşümlerle bambaşka bir hal alacağını vurguladı.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep'te icradan 3.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 6. İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan halı dokuma fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 3 milyon 707 bin TL olarak belirlendi.

Mehmet Aytaç: Gaziantep'in dört bir tarafı imara açılmalı!

Gaziantep'te gittikçe içinden çıkılmaz hal alan imar yapılaşmalarında en büyük şikayet, bazı bölgelerin imara açılmasına rağmen henüz yapılaşmaya geçilmemesi yolunda.

Mehmet Aytaç: Gaziantep'in dört bir tarafı imara açılmalı!

Gaziantep'te gittikçe içinden çıkılmaz hal alan imar yapılaşmalarında en büyük şikayet, bazı bölgelerin imara açılmasına rağmen henüz yapılaşmaya geçilmemesi yolunda.

Gaziantep'te icradan 5.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 13. İcra Dairesi tarafından, Şehitkamil ilçesinin 2. organize sanayi bölgesinde bulunan 4 katlı betonarme halı fabrikası, 5 milyon 516 bin 865 TL'ye ihale edilecek.

Halı ihracatında gerileme yaşandı!

Dünyadaki makine halısı üretiminin önemli merkezlerinden Gaziantep'i de kapsayan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde halı ihracatı geçen yılın ilk 3 ayına göre gerileme kaydetse de sanayiciler bu açığın kısa sürede kapanacağına inanıyor.

Gaziantep'te yılda 300 milyon metrekare halı üretiliyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na 60'ı Gaziantep'ten 100'e yakın Türk firmasının katılmasının sektör açısından önemli olduğunu belirtti.

Gaziantepli Halıcılar Domotex Hannover'a katılacak!

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri'nden yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Hannover kentinde 17 - 20 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Domotex Hannover 2015'e Gaziantep'ten 60 halı firması katılıyor.

Gaziantep'te bir firma kişiye özel halı üretiyor!

Evlerini "kendilerine özel" halılarla süslemek isteyen tüketiciler, boyutundan desenine, şeklinden rengine kadar özel üretilen eşsiz halılara sahip olabiliyor. Halılardan günde en fazla 20 metrekare dokunabiliyor

gaziantep flora halı Haberi

gaziantep flora halı


Flora Halı The Global Trade Leaders' Club tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen 'Uluslararası Kalite Ödülü'nü aldı


Halının başkenti Gaziantep'ten Dünya'ya açılan sektörün yıldızı Flora Halı The Global Trade Leaders' Club tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen 'Uluslararası Kalite Ödülü'ne layık görüldü.


Birçok ülkenin farklı sanayi sektöründen iş adamlarını da bir araya getiren ödül töreni Paris'te ünlü Meridien Etoile otelinde gerçekleşti.

Flora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel, “Uluslararası Kalite-İnovasyon Ödülü ürettiğimiz kokulu halı serisiyle inovasyon alanında aldığımız 4. ödül. Flora Halı olarak, AB, Kuzey ve Güney Amerika, Kuzey Afrika, Ortadoğu ülkeleri ve Rusya dahil olmak üzere 80'e yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Her ülkeden sadece en seçkin markalara verilen bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduk. Bu uluslararası başarımızın bir simgesidir” dedi.


Firmaların tüketiciye daha kaliteli...