06 / 05 / 2024

Gaziantep Gazikent uzay çatılı pazar yeri yenileme

Gaziantep Gazikent uzay çatılı pazar yeri yenileme

Vatandaşlarına her türlü hizmeti ulaştırmada yoluna başarılı bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent uzay çatılı pazar yeri bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor..

Gaziantep'te 12.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazikent ve Abdülhamidhan mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü 12 milyon 596 bin 450 TL'ye satışa çıkardı.

Gaziantep'te 29.4 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Beylerbeyi, Gazikent, Umut, Taşlıca ve Şehirgösteren'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 16.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Umut ve Gazikent Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 16 milyon 508 bin 493 TL'ye satışa çıkardı. 

Gazikent Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak bölge halkının hizmetine sunulan Gazikent Sosyal Tesisi’nin açılışını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptı.

Gaziantep Gazikent satılık konut!

Gaziantep Gazikent satılık konut sayısı 172 olarak belirlendi. Gaziantep Gazikent Evleri fiyatları 173 bin TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Gaziantep Gazikent Konutları fiyatları!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent’te yapılan 660 konutluk projede yer alan 172 daire satışa sunuluyor. Gaziantep Gazikent Konutları fiyatları 173 bin TL olarak belirlendi.

Gaziantep Gazikent uzay çatılı pazar yeri yenileniyor!

Vatandaşlarına her türlü hizmeti ulaştırmada yoluna başarılı bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent uzay çatılı pazar yeri bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor..

Gaziantep Şehitkamil Gazikent Konutları!

Gaziantep Şehitkamil Gazikent Konutları daire fiyatları 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Gazikent!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Gazikent fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satış sürecinin başladığı projede toplam 223 tane daire bulunuyor.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Gazikent TOKİ!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Gazikent TOKİ daire fiyatları 100 bin liradan başlıyor. 223 adet dairenin satışa sunulduğu projede minimum geçici teminat bedeli 3 bin lira olarak belirlendi...

Gaziantep Şehitkamil Gazikent konut fiyatları!

Gaziantep Şehitkamil Gazikent konut fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. Projede satışa sunulan 223 adet konutun büyüklükleri 109,65 metrekare ile 157,59 metrekare arasında değişiyor.

Batıkent Uzayçatılı Pazaryeri 36 aylığına kiraya verilecek!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Batıkent Uzayçatılı Pazaryeri içerisinde bulunan giyim ve hediyelik eşya fuarını aylık 50 bin lira bedelle kiraya verecek. İhale 19 Şubat 2014 tarihinde saat 12:00 'de gerçekleştirilecek...

Gaziantep Gazikent 'te satılık arsa: 4 milyon 920 bin liraya!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gazikent Körkün 'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 8 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek.

Gaziantep Gazikent uzay çatılı pazar yeri yenileme Haberi

Gaziantep Gazikent uzay çatılı pazar yeri yenileme

Vatandaşlarına her türlü hizmeti ulaştırmada yoluna başarılı bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent uzay çatılı pazar yeri bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlara hizmet için gece gündüz demeden çalışan Şehitkamil Belediyesi, yaptığı projelerin sadece yapımıyla kalmıyor, aynı zamandan hayata geçirilen projelerin bakım, onarım ve restorasyon çalışmalarını da yapıyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan taziye evleri, sosyal tesis ve uzay çatılı pazar yerlerinin bakım ve onarım çalışmalarına gerekli hassasiyeti göstererek yeniliyor. Gazikent uzay çatılı pazar yeri altında bulunan sosyal tesis, taziye evi bakım ve restorasyon çalışmaları vatandaşlar tarafından beğenildi.


Her zaman taleplerine çok kısa bir süre içinde cevap bulduklarını belirten Atakent Mahalle Muhtarı İsa Polat, “Şehitkamil Belediyemize mahallemizin eksiklikleri için başvurduğumuzda anında çözüm üretiliyor. Uzay çatılı pazar yeri, sosyal...