29 / 04 / 2024

Gaziantep GAZİRAY acele kamulaştırma

Gaziantep GAZİRAY acele kamulaştırma

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gaziantep'te GAZİRAY projesi için 166 gayrimenkulde acele kamulaştırma kararı aldı..

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

13 il için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Rize, Mersin, Konya, Kastamonu, Karabük, Hatay, Gaziantep, Bilecik, Bartın Ankara, Afyonkarahisar, Adana sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

18 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Osmaniye, Kayseri, Ankara, Bartın, Bilecik, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Manisa, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Manisa, Mersin, Zonguldak sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

11 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Ankara, Bilecik, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Manisa, Mersin sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Gaziantep Şahinbey ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep sınırları içerisinde tesis edilecek olan 8G7808 PS-4B TM-Elif DM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Araban için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Araban ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziray için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Oğuzeli ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Oğuzeli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep ili için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Nurdağı için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Nurdağı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Nurdağı ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep GAZİRAY acele kamulaştırma Haberi

Gaziantep GAZİRAY acele kamulaştırma

2017 Yılı Yatırım Programında Yer Alan Başpınar-Gaziantep-Mustafayavuz İstasyonları Arasının Yeniden İnşa Edilmesi Altyapı ve Üstyapı Yapım İşleri (GAZİRAY) Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar alındı. 


Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar dahilinde toplam 166 gayrimenkul için acele kamulaştırma işlemi yapılacak.


Karar için