02 / 05 / 2024

Gaziantep Göllüce Parkı nerede

Gaziantep Göllüce Parkı nerede

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini Göllüce bölgesinde gerçekleştirdi.

Gaziantep Göllüce'de 181 dükkan hak sahibine teslim edildi! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.

Gaziantep Göllüce Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini Göllüce bölgesinde gerçekleştirdi.

Kayseri Bünyan Güllüce'deki spor kompleksi ne zaman açılacak?

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu kısa süre önce Güllüce mahallesinde yapına başladıkları park ve spor kompleksinin kısa süre sonra hizmete sunulacağını söyledi.

Göllüce Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi!

Gaziantep Şehitkamil İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın Göllüce Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük'te!

İdris Güllüce "Türkiye, Suriye ve Irak halkına kapılarını açmış, ayrım yapmadan terörden kaçanları kabul etmiş, insani bütün yardımları yapmaktadır. Bu konuda dünyanın bütün ülkelerinin önündeyiz" dedi.

İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce bugün saat 12:00' de Safranbolu' yu ziyaret edecek.

İdris Güllüce'den arsası istimlak edilemeyen vatandaşa müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arsası istimlak edilemeyen mağdur vatandaş için imar transferi ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Oraların, şahsın imar hakkının bir başka yere transferi ile ilgili eline sertifika verilecek"

Bakan Güllüce’den Kurban Bayramı mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Bakan Güllüce '“Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum' dedi.

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

İdris Güllüce çevre temizlik araçları dağıtım törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

İdris Güllüce'nin 1 Ekim programı!

İdris Güllüce' nin 1 Ekim programı yayınlandı .Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Sanayi Odası ( İSO ) Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı' na katılacak.

Gaziantep Göllüce Parkı nerede Haberi

Gaziantep Göllüce Parkı nerede


Göllüce Mahallesi’nde 18 bin 235 metre alanda “Göllüce Parkı”nı yapan Büyükşehir Belediyesi, parkı mahalle sakinlerinin hizmetine açtı. 13 bin 512 metre karesi yeşil alan olan parkın içine 18 adet ahşap bank, 4 adet çatılı piknik masası, 18 adet çatısız piknik masası, 20 adet aydınlatma direği ve çöp kovaları yerleştirdi.


Parkın büyük bir kısmını yeşil alan ile donatan Büyükşehir Belediyesi, 97 adet çınar ağacı, 96 adet tesbih ağacı, top mavi servi, süs eriği, top akasya, ligustrum ağacı, batı ladini ile süsledi. Çocuklar için değişik alan ve boyutlarda oyun gruplarının konulduğu parkta, vatandaşlar için dinlenme ve güneşlenme alanları da yapıldı. 


Göllüce Mahallesi sakinleri kendi mahallelerinde piknik yapmanın mutluluğunu yaşarken, parkı mahalleye kazandıran Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve çalışma ekibine teşekkür ettiler.



Gaziantep...