29 / 04 / 2024

Gaziantep Güzelyurt 50 bin konut projesi

Gaziantep Güzelyurt 50 bin konut projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk projenin Güzelyurt Mahallesindeki ilk etabın temeli atıldı. Fatma Şahin konuşmasında "Bu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek.” dedi.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bankalar peş peşe güncelledi: 50 bin TL'nin 32 ve 92 günlük mevduat getirisi ayyuka çıktı!

Parasını arttırmak isteyenler için belenen müjde geldi. Bankalar peş peşe güncelledi, oranlar değişti. İşte mevduat hesabına yatırılan 50 bin liranın 32 ve 92 günlük mevduat getirisi...

Bodrum'da lahmacun fiyatlarının ardından yeni gündem: 50 dakikalık medikal masaj 14 bin TL

Bir lahmacunun 500 TL'ye satıldığı Bodrum'da zenginlere yönelik teknede medikal masaj hizmeti verilmeye başladı. 50 dakikalık masajın ücretinin 14.000 TL olduğu ve talep yüzünden 3 gün sonraya sıra bulunabildiği bildirildi.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep'te 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Göktürk, Umut ve Güzelyurt mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 CEO'su listesinde!

Ekonomist Dergisi "En Güçlü 50 Kadın CEO"sunu açıkladı. Sinpaş Gayrimenul Yatırım Ortaklığı CEO'su Seba Gacemer 50 kadın CEO arasında 2.1 milyon ciro ile 17. sırada yer aldı.

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi!

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziantepli vatandaşların merakla beklediği Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Gaziantep Güzelyurt 50 bin konut projesi Haberi

Gaziantep Güzelyurt 50 bin konut projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, temel atma töreninde yaptığı açıklamada, 13 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılanın 10 katı konut yapıldığını söyledi.


Geçen 13 yılda TOKİ'nin 600 bin konut yaptığını anımsatan  Şahin, şöyle konuştu:


“Amacımız ve muradımız, çocuklarımızın bizden daha iyi Türkiye'de yaşamaları. Şehir çok hızlı büyüyor. Suriyelilerin gelmesiyle kira ve konut fiyatlarının yükseldiğini hepimiz biliyoruz. Bu sebeple konut yapmaya başladık. İlk etapta 643 konut yapacağız. Bu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek.”


Yeni toplu konut alanları belirlediklerini aktaran Şahin, herkesin çalıştığı mekanlara yakın konut sahibi olması için çaba gösterdiklerini vurguladı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül de sürekli büyüyen ve gelişen Gaziantep'in, Türkiye'nin ve bölgenin cazibe merkezlerinden olduğunu belirtti.


Bugünkü temel atma töreniyle Gaziantep'e yapılacak 50 bin...