03 / 05 / 2024

Gaziantep güzelyurt sosyal konutları

Gaziantep güzelyurt sosyal konutları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabı olan Güzelyurt Sosyal Konutları için enerji kimlik belgeleri B sınıfı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Güzelyurt'ta sosyal konut yaptıracak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sosyal konut yapım işini 3 Nisan 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu sosyal konut yapımına 7 günde başlanacak ve 420 günde tamamlanacak.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep'te 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Göktürk, Umut ve Güzelyurt mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Güldür Güldür'ün Nebati skecine bakandan olay gönderme! Sosyal medyadan bakın ne açıklaması yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'deki enflasyon ve zamlarla ilgili söylediği sözler ve yaptığı ekonomik tespitler Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu. Bakan Nebati, televizyonda izlediği sekeçle ilgili sosyal medyadan sürpriz bir açıklama yaptı.

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi!

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziantepli vatandaşların merakla beklediği Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

Çanakkale'nin gündemi sosyal konutlar!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi dahilinde kah sahipleri ile bir araya geldi. 

Gaziantep Göllüce'de 181 dükkan hak sahibine teslim edildi! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Gaziantep güzelyurt sosyal konutları Haberi

Gaziantep güzelyurt sosyal konutları


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabı olan 11 bloktan oluşan Güzelyurt Sosyal Konutları için enerji kimlik belgeleri B sınıfı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


Referans bina standartlarından daha iyi yapı, mekanik, elektrik ve yalıtım özelliklerine sahip olan Güzelyurt Konutları; enerji kimlik belgesi ile enerji verimliliği açısından iyi ve kaliteli bir donanıma sahip olduğu kanıtlandı. 11 bloktan oluşan konutların daha az elektrik ve doğal tüketimi ile kullanıcılarda bu kaynaklar için daha az faturalar ödeyecekler.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yayınlanan “5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu” ve buna bağlı olarak çıkartılan “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği” ne göre, binalarda enerjinin ve enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasına, enerji israfının önlenmesine ve çevrenin...