24 / 07 / 2024

Gaziantep Humanızlı bölgesi kentsel dönüşüm son durum

Gaziantep Humanızlı bölgesi kentsel dönüşüm son durum

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu’nun yer aldığı ve vatandaşların Humanızlı Bölgesi olarak bildiği alanda yer alan yapıların tamamı yıkılacak. Belediye ekipleri yıkım çalışmalarına dün başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi açıklaması: Deprem illerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde deprem bölgesi ile ilgili önemli açılamalarda bulundu ve depremden etkilenen kentleri tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceklerini belirtti. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

TBB'den bankalara deprem bölgesi tavsiyeleri geldi! İşte herkesin merak ettiği o açıklamalar!

Bankalara deprem bölgesi tavsiyesi geldi. İşte Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki bireysel ve gerçek kişi ticari işletmelerle ilgili gelen o tavsiyeler…

Karadeniz bölgesi için planlanan raylı sistem projesi olup olmadığı TBMM'de!

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığına ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılmasına dair planlamalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

5 büyük endüstri bölgesi kurulacak!

Türkiye’yi üst gelir ligine sıçratacak programın detayları belli oluyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 5 büyük endüstri bölgesi kurulacağını belirtti.

Gaziantep'e hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin yeni projeler hakkında bilgi verdi. Yıldırım, bölgeye hızlı tren geleceğini söyledi.

Gaziantep Humanızlı'da 180 yapı yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesi'ndeki 180 yapı yıkılıyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede konut projeleri yükselecek.

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Bakan Özlü, Hadımköy'deki Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bölgede yapılacak 400 civarındaki sanayi tesisinin bir an önce tamamlanması ve üretime başlaması temennisinde bulundu.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nin temeli atılacak!

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi, 30 Eylül Cuma günü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla yapılacak Açılış ve Temel Atma Töreniyle Türkiye’nin hizmetine arz edilecek.

Altınordu 2. Organize Sanayi Bölgesi için imzalar atıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin kurulmasına yönelik protokolün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından imzalandığını açıkladı.

Gaziantep Humanızlı bölgesi kentsel dönüşüm son durum Haberi

Gaziantep Humanızlı bölgesi kentsel dönüşüm son durum

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu’nun yer aldığı ve vatandaşların Humanızlı Bölgesi olarak bildiği alanda yer alan yapıların tamamı yıkılacak. Belediye ekipleri yıkım çalışmalarına dün başladı. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede 180’e yakın sektör temsilcisi yer alıyor. Yıkımla birlikte sektör temsilcilerinin nereye taşınacakları merak ediliyor.


KÖTÜ GÖRÜNTÜ ORTADAN KALKACAK


Büyükşehir, Şehitkamil ve Şahinbey belediyeleri tarafından bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının tam ortasında kalan ve kötü bir görüntüye hakim olan Humanızlı Bölgesi yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından konut alanı olacak. Büyükşehir Belediyesi yıkım ekiplerinin dünden itibaren başlattığı yıkım çalışmaları aralıksız bir şekilde sürecek. Yaklaşık 25 yıldır bölgede faaliyet sürdüren tabak, deri ve bağırsak sektörünün temsilcileri kısa süre sonra bulundukları yapılardan çıkartılacak. Büyükşehir Belediyesi bununla ilgili olarak birkaç hafta önce...