16 / 05 / 2024

Gaziantep Humanızlı yıkım

Gaziantep Humanızlı yıkım

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesi'ndeki 180 yapı yıkılıyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede konut projeleri yükselecek.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası için yıkım kararı talebi!

Çevre Müdürlüğü, yıkımın durdurulması yönünde karar veren mahkemeye başvuru yaptı. Usulsüzlükler tek tek sıralandı, müştemilatın ivedi yıkımı talep edildi...

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Gaziantep Şıh Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun en önemli projeleri arasında gösterdiği Şıh Meydanı için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmaları devam ederken hafta sonu iki evin daha yıkım çalışmaları tamamlandı.

Gaziantep Yanık Tedavi Merkezi için yıkım kararı çıktı!

Mehmet Emin Türk, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ndeki Yanık Tedavi Merkezi binasının Gaziantep Büyükşehir tarafından depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkım kararı çıktığını ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne taşındığını açıkladı.

Antalya Sevim Apartmanı'nın yıkım işlemi yarım mı kaldı?

Antalya’da kentsel dönüşümle başlayan yıkım işlemlerindeki ölüm tehlikesine yol açabilecek duyarsızlık dikkat çekiyor. Altındağ Mahallesi sınırlarındaki Sevimler Apartmanı da bu kapsamda yıkımına başlanan binalar arasında yer alıyor.

Gaziantep'te bina yıkımı deve keserek protesto edildi!

Gaziantep'te yayın yapan bir televizyon kuruluşuna ait stüdyo binası, kaçak yapı nedeniyle yıkıldı.Tahmazoğlu: "Hiç kimsenin kanunlar karşısında ayrımcılığı yok. İster televizyon sahibi, patron ve işçi olsun kanunlar karşısında herkes eşittir" dedi.

Gaziantep Humanızlı'da dönüşüm yıkımları başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu’nun yer aldığı ve vatandaşların Humanızlı Bölgesi olarak bildiği alanda yer alan yapıların tamamı yıkılacak. Belediye ekipleri yıkım çalışmalarına dün başladı.

Çankaya'da boş gecekonduların yıkımı sürüyor!

Çankaya Belediyesi yıkım ekipleri, kullanılmayan ya da kağıt toplayıcıları tarafından işgal edilen ve çevre halkına rahatsızlık veren sahipsiz gecekonduları yıkmaya devam ediyor. İşte çalışmaların ayrıntıları...

Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkımı devam ediyor!

Yaklaşık yarım asırlık Hükumet Konağı binasının yıkımı devam ediyor. 5 katlı binanın yıkımını gerçekleştiren firma yaklaşık on kamyon hafriyat dökerek, kullanılacak kepçeyi bu hafriyat yığının tepesine çıkardı.

Gaziantep Humanızlı yıkım Haberi

Gaziantep Humanızlı yıkım

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Et Balık Kurumu'nun yer aldığı Humanızlı Bölgesinde yer alan yapıların yıkım çalışmaları sürüyor. Deri ve bağırsak satıcıları ile tabak esnafının bulunduğu bölgede 180'e yakın sektör temsilcisinin yeri yıkılacak. Yıkımın tamamlanmasının ardından bölgede konut projesi başlatılacak. Yıkım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması bekleniliyor. 


Büyükşehir, Şehitkamil ve Şahinbey belediyeleri tarafından bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının tam ortasında kalan ve kötü bir görüntüye hakim olan Humanızlı Bölgesi yıkım çalışmalannın tamamlanmasının ardından konut alanı olacak. Büyükşehir Belediyesi yıkım ekipleri yıkım çalışmalan aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yaklaşık 25 yıldır bölgede faaliyet sürdüren tabak, deri ve bağırsak sektörünün temsilcileri kısa süre sonra bulunduktan yapılardan çıkartılıyor. 


Humanızlı Bölgesi 2 yıl önce Büyükşehir Belediyesi yönetimi tarafından konut alanı ilan edilmişti. Alt tarafı 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı'nın...