30 / 04 / 2024

gaziantep imar çözümü

gaziantep imar çözümü

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, kentin imar sorunlarına yeni bir bakış açısı geliştirdi. Meriç çok konuşulacak bir düşünceyi de dillendirdi ve; "6. Organize Sanayi Bölgesi Gaziantep'e yapılmamalı" dedi.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Karatay'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Karatay Belediyesi, ilçede yaşanan imar ve mülkiyet sorunlarının çözmek için imar düzenlemelerine ve 18. madde uygulamalarını hızlandırdı.

Beykoz’da imar çözüm yoluna giriliyor!

Beykoz Belediyesi son dönemlerde ‘yıkım’ tartışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Beykoz'da imar çözüm yoluna girildiği ifade edildi.

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Tokatköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın, ''Beykoz'un imar ve mülkiyet sorununu çözeceğim'' diye konuştu.

İmar barışında başarı sağlayacak 11 çözüm önerisi!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imar barışı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen'den İmar barışında başarı sağlayacak 11 çözüm önerisi.. 

Uzungöl'ün imar sorunu çözüm bekliyor!

Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dünyanın ve Türkiye'nin önemli turizm bölgeleri arasında bulunan Uzungöl'ün sorunlarının çözümü için yetkililere çağrıda bulundu.

GTO'dan inşaat sektörüne çözüm arayışı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat maliyetlerindeki artışları nedeniyle zor durumda olan kamuya iş yapan müteahhitlere fiyat farkı ödenmesi ve sektörün yaşadığı sorunlara çözüm bulunması çalışma başlattı.

İmar barışında 4 senaryo, 4 çözüm!

İmar barışında başvurular bugün başlıyor. Peki, kimler imar barışına nasıl başvuracak ve ne kadar ödeme yapacak? İşte imar barışında 4 senaryo, 4 çözüm..

Meram'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Konya’nın merkez İlçe Meram Belediyesi, ilçenin imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü için imar düzenlemeleri ve 18. Madde uygulamalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 

gaziantep imar çözümü Haberi

gaziantep imar çözümü

İşte Oluşum'a konuşan Meriç'in açıklamasından satır başlan; "Gaziantep Türkiye'nin altıncı büyük şehri, ekonomik olarakta beşinci büyük il. Gaziantep, Türkiye'nin Ortadoğu'ya açılan kapısı konumunda. 

Bunun değerini bilmemiz için gerekli her türlü altyapıyı oluşturmamız lazım. Biz özellikle belediyelerin Gaziantep üzerinde yapmış olduğu politikaları iyi yaptıklannı iyi yönde, kötü yapüklanru kötü yönde eleştiriyoruz."


"ŞAHİN, ULAŞIM İÇİN ÇOK ÇALIŞIYOR"

"Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin göreve geldiği günden bu yana ulaşım konusunda birçok toplantı yaptı, çoğuna bizde katıldık. Neler yapılması gerektiğini oturup beraber konuştuk. Gaziantep'te ki trafik şu anda bir yıl öncesine göre baya rahatlamış durumda. Elbette bu geçici bir rahatlık, bu anlamda büyükşehirin çalışmalarının devam ettiğini biliyorum. Özellikle üst geçitler ve yeni alternatif yollann açılmasıyla trafiğin daha da rahatlayacağını hep beraber göreceğiz. Bu yapılan çalışmaların hepsi...