09 / 05 / 2024

gaziantep iş yeri kira yardımı

gaziantep iş yeri kira yardımı

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

Gaziantep'te iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pandemi süresi boyunca iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacağını açıkladı. 

İslahiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri kompleksi!

Gaziantep Aydınlık Mahallesi Gaziantep Bulvarı'ndaki işyeri kompleksi 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 19 Şubat'ta yapılacak..

Gaziantep'te ruhsatsız işyeri sayısı arttı!

Gaziantep Demir Doğramacılar Odası Başkanı Aziz Rüstemoğlu, sektörde iş potansiyelinin oldukça düştüğünü dile getirerek, önüne gelenin geliş güzel işyeri açmasından dolayı da sıkıntı yaşandığına dikkat çekti.

TOKİ müzayede ile konut ve işyeri satacak!

TOKİ, aralarında Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri, 45'i konut 182 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ'den 240 ay vadeyle işyeri!

TOKİ, aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü işyeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı, 240 aya varan vadelerle satışa çıkarıyor.

TOKİ, 33 ilde 144 iş yeri satacak! 240 ay vade imkanı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144’ü iş yeri 36’sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Toki 240 aya varan vadelerle iş yeri satacak!

Toki aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar

TOKİ istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'te 108 işyeri satacak!

TOKİ, yeni yıla işyeri ve konut satışlarıyla girecek, idare, aralarında istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'in de bulunduğu 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu acık artırmayla satısa cıkaracak.

TOKİ yeni yılda 23 ilde 108 işyeri satacak!

TOKİ aralarında İstanbul, Ankara, Adana. Samsun, Diyarbakır, Gaziantep gibi büyük şehirlerin de bulunduğu 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu açık artırma yöntemiyle satışa sunacak

TOKİ 23 ilde 108 iş yeri ve 1 konut satacak! 18 bin liradan başlayan fiyatlarla!

TOKİ aralarında İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Diyarbakır, Gaziantep gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 23 ilde 108 iş yeri ve bir konutu açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak...

Günübirlik kiralanan evler işyeri ruhsatına tabi tutulacak!

İçişleri Bakanı Muammer Güler, günübirlik kiralanan evlerle ilgili "Şimdi biz bunlara bir şey getiriyoruz. Burası iş yeri çalıştırma ve ruhsatları yönetmeliğine göre ruhsata tabi tutulacak" dedi...

gaziantep iş yeri kira yardımı Haberi

gaziantep iş yeri kira yardımı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrı yaptı.

Sabah'tan Mehmet Boncuk'un haberine göre; GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, içinden geçilen zor sürecin herkesin yaşamında maddi ve manevi olumsuzluklara neden olduğunu söyledi.

Yıldırım, "Bu süreci birlikte en az zararla atlatabilmek için en güçlü silahlarımızdan biri de birbirimize destek olmak. Kuşkusuz bu salgın herkesi etkiledi ve etkilemeye de devam edecek. Herkes üzerine düşeni hassasiyetle yerine getirdiği takdirde sosyal ve ekonomik olumsuzlukları minimum seviyeye çekebiliriz" diye konuştu. Yaşanan salgın ve alınan tedbirler nedeniyle neredeyse durma noktasına gelen ticari faaliyetlerin ticaret erbabını zor durumda bıraktığına işaret eden Yıldırım, "Özellikle kentimizin alışveriş caddeleri Gazimuhtarpaşa ve Gaziler Caddesinde yüksek kiralar ödeyerek faaliyetlerine devam eden esnaf...