29 / 04 / 2024

Gaziantep Kamilocak Stadı yıkılacak mı

Gaziantep Kamilocak Stadı yıkılacak mı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ arasında anlaşma sağlandı ve Kamil Ocak Stadı'nın yerinin meydan olmasına karar verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün yeri ise konuk alanı olarak belirlendi.

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısı yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Gaziantep Büyükşehir'den yeni stadın inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hızlı inşaat çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan Gaziantep’in yeni stadyumunun yapımında alt ve üst yapı desteği verdi.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Gaziantep Arena'nın koltuk montajı hatalı mı yapıldı?

Gaziantepspor'un yeni stadının tribününde yazılı 'Gaziantep' kelimesinin harfleri denk gelmeyince ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi!

Yeni sezona yetiştirilmesi için işçilerin gece gündüz çalıştığı 33 bin kişilik Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi

Gaziantep Arena'nın inşaatında sona gelindi!

Gaziantep Arena Stadyumu’nda incelemelerde bulunan T.C. konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, baklava simgesiyle inşa edilen stadın bittiğinde Türk futboluna değer katacağını söyledi.

Gaziantep Arena'da sona gelindi!

Stadı yenilenen Süper Lig kulüpleri arasına Gaziantepspor da katılıyor. Gaziantep Arena’da koltuk montajına devam edilirken, çim ekim işlemelerine 10-15 gün içinde başlanacağı açıklandı.

Gaziantep Kamilocak Stadı yıkılacak mı Haberi

Gaziantep Kamilocak Stadı yıkılacak mı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ gelecek yıl yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeri konusunda mutabakata vardı. 

Stadyumun şimdiki yeri meydan, Şehitkamil Belediyesi'ne ait olan açık otopark ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasının yeri konut olacak. 


Uzun süredir Gaziantep kamuoyunu meşgul eden "Yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeri meydan mı olacak, yoksa yüksek katlı konut mu olacak?" tartışmasına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ son noktayı koydu. İki kurum arasında yapılan anlaşma gereği stadyumun yeri ve çevresi meydan ve toplu konut olarak planlandı.


Olay...