01 / 05 / 2024

Gaziantep Karataşta köprülü kavşak çalışmaları

Gaziantep Karataşta köprülü kavşak çalışmaları

Köprülü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Bedri İncetahtacı ve Kahraman Emmioğlu köprülü kavşaklarından sonra 51 Nolu Cadde Köprülü Kavşak ile Karataş Köprülü Kavşak yapımlarına da başladı.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anayasa Mahkemesi evin yanındaki köprülü kavşak nedeniyle hak ihlali kararı verdi!

Anayasa Mahkemesi, Trabzon'da evinin bitişiğine inşa edilen köprülü kavşak dolayısıyla taşınmazı değer kaybeden başvurucunun mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

TOKİ Kastamonu Taşköprü başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Taşköprü projesinde yer alan 182 adet konut 14 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Taşköprü Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 2009 yılından beri en iyi hizmeti yapabilme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

TOKİ Taşköprü Emekli başvuruları başladı!

TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde yer alan 204 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Kastamonu Taşköprü'de 41.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi, Gizlice Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İşin ihalesi 11 Nisan'da gerçekleşecek..

Kastamonu Taşköprü TOKİ 310 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Taşköprü Gizlice 310 konut için ihale 19 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii'nde inşa edilecek olan 310 konut için ihale 19 Haziran'da.

Taşköprü'de 5 tesisin açılışı yapıldı!

Taşköprü Belediyesi tarafından 9 milyon TL değerinde inşa edilen 5 tesisin açılışı yapıldı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Gaziantep Karataşta köprülü kavşak çalışmaları Haberi

Gaziantep Karataşta köprülü kavşak çalışmaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Karataş bölgesinde yer alan vatandaşların araç ve yaya trafiğini rahatlatacağı düşünülen köprülü kavşak çalışmasından dolayı Karataş’a giden tramvay seferleri bir süreliğine yapılamayacak.

Gar-Mavikent arasında yapılan tramvay seferleri, köprülü kavşak çalışmalarından dolayı Gar-Burç Kavşağı arasında gerçekleşecek. Karataş’a gitmek isteyen vatandaşlar; Burç Kavşağı’ndan sonra ring otobüsleri ile ücretsiz olarak yola devam edebilecekler.

Vatandaşların, 10 Haziran Çarşamba gününden itibaren aktarmalı otobüslerden yararlanabilecekleri ifade edildi.



ALTERNATİF YOLLAR

Şehir merkezinden gelerek Karataş ve Akkent istikametine gidecek olar araçlar için 216 nolu cadde’den Erdem Koleji istikametine çıkışlarda; 216 nolu cadde üzeri 280 nolu sokak kesişiminden 50 metre öncesinden (Oluşum sitesi önünden) raylı sistem üzerinden karşı şeride geçiliyor. 280 nolu caddeyi takiben sağa, 110 nolu caddeyi takiben 72 nolu cadde ile isimsiz sokak (12...