07 / 05 / 2024

gaziantep mesire alanları

gaziantep mesire alanları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak yeniden düzenledikleri ve yeni bir kimliğe kavuşturdukları Karapınar Parkı ve Mesire Alanı’nda Arabanlı vatandaşlara yapılan hizmetleri anlattı.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Gaziantep Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca mahallesinde bulunan küçük sanayi alanlarını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 303 bin 313 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkâmil'de riskli alan kararı!

Gaziantep'te Şehitkâmil İlçesi'ne bağlı Çakmak ve Yaprak Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar riskli olarak ilan edildi..

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Babacan Holding Fikirtepe ve Gaziantep'te proje yapacak!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Babacan Holding, 2018 yılında 1 milyar TL'yi bulan yatırım planlıyor. Şirket önümüzdeki yıl Porto'da ilk rezidans yatırımını yapacak. Ayrıca Gaziantep'te konut projesi ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak.

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Gaziantep'te 11 mahallede riskli alan kararı!

Gaziantep'te 11 mahallede belirlenen alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Riskli alan kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kararı!

Gaziantep Şehitkamil'in Sofalıcı Mahallesi'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep'te 2 ilçede kentsel dönüşüm ilan edildi!

Gaziantep'in Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

gaziantep mesire alanları Haberi

gaziantep mesire alanları


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden restore edilerek düzenlenen Araban Karapınar Parkı ve Mesire Alanı hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak yeniden düzenledikleri ve yeni bir kimliğe kavuşturdukları Karapınar Parkı ve Mesire Alanı’nda Arabanlı vatandaşlara yapılan hizmetleri anlattı.

Araban’ın en kadim ilçe olduğunu vurgulayan Şahin, “Araban en tarihi ilçemiz, bir kimlik, bir sevgi ve kardeşliktir. Ben Fatma Şahin olarak 2015 yılını Araban yılı ilan ettim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir yıl önce Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’in kendisini Araban’a getirdiğini ve o dönem Araban’ın büyük bir köye benzediğini belirten Şahin, “Başkanım bana; ‘bizim hava alacağımız, piknik yapacağımız, ailece gideceğimiz bir yerimiz yok’ dedi. Ben de Araban’a yatırım yapacağımızın sözünü verdim. Arkadaşlarıma dedim ki; Şahinbey ve Şehitkâmil’de ne...