28 / 04 / 2024

Gaziantep Narlıtepe Semt Pazarı nerede

Gaziantep Narlıtepe Semt Pazarı nerede

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 35.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 35 milyon 936 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den Şahinbey'de satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Gaziantep'te 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep K. Kızılhisar ve Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 15 milyon 227 bin 758 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şahinbey Yedi Tepe Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi Yedi Tepe Sosyal Tesisi’nin ve Dr. Oya-Lütfü Büyükuncu Cami açıldı. Açılışa Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar da katıldı.

Gaziantep Kıbrıs Mahallesi'ndeki dönüşümde son durum ne?

Gaziantep Kıbrıs Mahallesi'nde semt sakinleri kentsel dönüşümden şikayetçi. Mahalleli artık yıkım çalışmalarının tamamlanmasını istiyor.

İskenderun Orhan Tepe'ye çok amaçlı pazar geliyor!

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

Gaziantep Narlıtepe Semt Pazarı nerede Haberi

Gaziantep Narlıtepe Semt Pazarı nerede

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

9 bin 200 metrekarelik inşaat alanı ve 3 katlı yapısıyla Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın inşaatında son aşamaya gelindi. Semt pazarı haricinde sosyal aktivitelerin de yapılabileceği bir tesis olarak yaptırılan Narlı Tepe Semt Pazarı Fırat, Akdere, Barak gibi mahallelere de hizmet edecek.

Narlıtepe Semt Pazarı’nın inşaatının yakın zamanda tamamlanacağını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Pazar yerimiz büyük oranda tamamlandı. Bu pazar yerimizin altındaki katlarda özellikle hanım kardeşlerimizin çalışabileceği atölyelerin bulunduğu çok fonksiyonlu bir tesis inşa ettik. Çok yakın zamanda bu pazar yerimizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben şimdiden Narlıtepe Semt Pazarı’nın mahallemize, bu semte...