03 / 05 / 2024

gaziantep Nuripazarbaşı zemin etüdü

gaziantep Nuripazarbaşı zemin etüdü

Gündem maddelerinin oylanması ardından Başkan Tahmazoğlu, CHP Meclis Üyesi Nihat Bencan’ın ‘Nuripazarbaşı bölgesinde zemin etütleri yapıldı mı, evi yıkılan kaç vatandaş buralarda ev alabildi’ sorularına cevap verdi.

Depremzedelere son dakika uyarısı: Zemin etüt raporu alırken sakın bunu yapmayın! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antep Bölge Temsilcisi Burhan Canpolat, Gaziantep'teki depremzede vatandaşalra son dakika uyarısında bulundu. İşte zemin etüt raporu ile ilgili dikkat edilmesi gereken o detay....

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

TOKİ Gaziantep'te zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Gaziantep İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

TOKİ Gaziantep İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesini 13 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması işi ihalesi 6 Aralık 2018'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 4 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara, Burdur, Gaziantep ve Muğla İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 4 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Ankara, Burdur, Gaziantep ve Muğla İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Ekim 2018 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ iki farklı ilde zemin etüd raporu hazırlatacak!    

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep ve Sivas illerinde zemin etüd raporları hazırlatacak.

TOKİ Gaziantep ve Sivas'ta zemin etüd raporu hazırlatacak!

Gaziantep ve Sivas İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Ocak 2018'de saat 11:30'da yapılacak.

Gaziantep Nizip'te inşaat çöktü!

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, bir inşaatın zemin katında harç dökümü sırasında göçük meydana geldi.

gaziantep Nuripazarbaşı zemin etüdü Haberi

gaziantep Nuripazarbaşı zemin etüdü


Şahinbey Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Bir önceki meclis toplantısının oturum tutanak özeti oylanarak başlayan meclis, gündemi 13 madde ile açtı. Gündeme alınan maddeler komisyonlardan geldiği gibi kabul edildi.


Gündem maddelerinin oylanması ardından Başkan Tahmazoğlu, CHP Meclis Üyesi Nihat Bencan’ın ‘Nuripazarbaşı bölgesinde zemin etütleri yapıldı mı, evi yıkılan kaç vatandaş buralarda ev alabildi’ sorularına cevap verdi.

Başkan Tahmazoğlu, şu açıklamalarda bulundu:“Nuripazarbaşı bölgesinde yapılan Çamlıca Konutlarımızın Bakanlık İmar ve Deprem Yönetmeliği’ne uygun bir şekilde zemin etütleri yapılmıştır. Buradaki konutlarımız tünel kalıp sistemi ile yapıldığı için depreme dayanıklı bir şekilde inşa edilmiştir. Belediyemiz kentsel dönüşüm alanındaki hak sahiplerine Belediyemiz mülkiyetindeki bitmiş ve bitecek olan konutlarla takas teklifleri sunmuştur. Nuripazarbaşı bölgesinde...