14 / 05 / 2024

Gaziantep Park Riva Rezidans fiyatlar

Gaziantep Park Riva Rezidans fiyatlar

Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Gaziantep Park Riva Rezidans projesinde toplam 160 adet daire bulunuyor. Gaziantep Park Riva Rezidans' ta daireler 215 bin TL' den başlıyor.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

Elmasburnu Tabiat Parkı için yeni ihale!

İstanbul Beykoz Riva'daki Elmasburnu Tabiat Parkı işletmesi için yeniden kiralama ihalesine çıkarıldı. Tabiat Parkı için geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ihaleye katılım gerçekleşmemişti.

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

Gaziantep'te imar değişikliğine yürütmeyi durdurma kararı!

Gaziantep 100'üncü Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve imar planı değiştirilerek inşaata başlanılan 200 bin metrekarelik alanda mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Iglo Architects, Ömerli Park Evleri'ni tasarladı!

Iglo Architects tarafından Ömerli’de tasarlanan Ömerli Park Evleri, kullanıcılarını Riva Deresi ile buluşturmayı ve doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Gaziantep'e 150 bin metrekarelik park müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kamulaştırılan 150 bin metrekarelik alana yeşil alan ve park yapacak.

Gaziantep Düztepe Karakolu'nun inşaatı tamamlandı!

Gaziantep Düztepe Çamlık Parkı'nın yanındaki Düztepe Karakolu yeni yerine taşınıyor. Yeni hizmet binası Çamlık Parkı'nın içinde yükseliyor.

Gaziantep Kemal Köker Köprüsü'nün altındaki binalar yıkıldı!

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içindeki Kemal Köker Köprüsü'nün akıbeti merak konusu oldu. Köprünün altındaki dernek binalarının yıkımı gerçekleşti.

Gaziantep Göllüce Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini Göllüce bölgesinde gerçekleştirdi.

Gaziantep İstasyon Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini de İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirdi.

Gaziantep Şahinbey'e 7.5 yılda 536 park!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 7.5 yılda 536 park yaparak Şahinbey’i yaşanılabilir bir ilçe haline getirdi.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Gaziantep Park Riva Rezidans fiyatlar Haberi

Gaziantep Park Riva Rezidans fiyatlar

Gaziantep Park Riva Rezidans projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen proje Gaziantep İl'inde yer alıyor.


Gaziantep Park Riva Rezidans projesinde toplam 160 adet daire bulunuyor. Her katta 5 adet dairenin bulunduğu projedeki bloklar 13 kat şeklinde yükseliyor.


Gaziantep Park Riva Rezidans projesinde görsel havuz, fitness center, sinema, lobi, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi alternatifleri bulunuyor.


Gaziantep Park Riva Rezidans' ta daireler 215 bin TL' den başlıyor ve 255 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler Nisan 2016' da teslim edilecek.


Gaziantep Park Riva Rezidans iletişim

Adres: Fevzi Çakmak Bulvarı No: 107 Şehitkamil - GAZİANTEP

Tel: +90 342 321 99 77

Web: [email protected]

Tülay...