22 / 07 / 2024

Gaziantep Perilikaya Devlet Hastanesi

Gaziantep Perilikaya Devlet Hastanesi

Gaziantep'te Perilikaya Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla gerçekleşti.

İçinden fay hattı geçen hastanenin yıkılmaması görenleri hayrete düşürüyor! Konuya ilişkin uzmanından açıklama geldi! 

Depreme direnen Gaziantep Islahiye Devlet Hastanesi ilk günden itibaren hizmet vermeye devam ediyor. Peki hastane neden yıkılmadı? 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Gaziantep Oğuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Gaziantep ve Kilis'te acele kamulaştırma yapılacak!

Gaziantep ve Kilis'te Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Gaziantep Bilişim ve Teknoloji Üniversitesi kente değer katacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’e kurulacak ikinci devlet üniversitesi için adeta Ankara-Gaziantep arasında mekik dokudu.

Gaziantep Perilikaya Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey'de hayata geçireceği spor salonunun inşaatına başladı.

Gaziantep'te GAZİRAY projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gaziantep'te GAZİRAY projesi için 166 gayrimenkulde acele kamulaştırma kararı aldı..

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Gaziantep Perilikaya Devlet Hastanesi Haberi

Gaziantep Perilikaya Devlet Hastanesi

Gaziantep'i Ortadoğu'daki en önemli sağlık merkezi haline getirmek için çaba sarf ettiklerini belirten Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, "Gaziantep Türkiye'nin ve Ortadoğu'nun en önemli sanayi üssüdür ama biz sağlık üssüne dönüştüreceğiz" dedi. 


SAĞLIK KAMPUSU 

Gaziantep'e bin 875 yataklı bir Şehir Hastanesi'nin de yapılacağını anımsatan Bakan Şimşek, "Buna büyük bir kampus diyebiliriz. İnanıyorum ki Gaziantep'i Ortadoğu'nun önemli bir sağlık tedavi merkezine dönüştürecektir. Nasıl insanlar dünyanın dört bir yanından Amerika'daki kliniklere Avrupa'daki kliniklere gidiyorlarsa, Gaziantep'e de öyle gelecekler" diye konuştu.


Sabah...