06 / 05 / 2024

gaziantep Royal Halı çocuk şenliği

gaziantep Royal Halı çocuk şenliği

Royal Halı, TRT tarafından 1979 yılından bu yana aralıksız olarak sürdürülen ve bu yıl Gaziantep’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne destek veriyor...

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep'teki spor yatırımları hızlandırılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Şahin, kentte ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak 20 adet halı saha, 1 adet kapsamlı tenis sahası ve tesisi projelerinin hızlandırılmasını talep etti

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Gaziantep kentsel dönüşümle bambaşka bir hal alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yıl içinde Gaziantep'te çok şeyler yapıldığı ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, şehrin kentsel dönüşümlerle bambaşka bir hal alacağını vurguladı.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep'te icradan 3.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 6. İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan halı dokuma fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 3 milyon 707 bin TL olarak belirlendi.

Mehmet Aytaç: Gaziantep'in dört bir tarafı imara açılmalı!

Gaziantep'te gittikçe içinden çıkılmaz hal alan imar yapılaşmalarında en büyük şikayet, bazı bölgelerin imara açılmasına rağmen henüz yapılaşmaya geçilmemesi yolunda.

gaziantep Royal Halı çocuk şenliği Haberi

gaziantep Royal Halı çocuk şenliği


Royal Halı, TRT tarafından 1979 yılından bu yana aralıksız olarak sürdürülen ve bu yıl Gaziantep’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek TRT 36. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne destek veriyor. 


TRT Çocuk Kanalı Koordinatörlüğü tarafından organize edilecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bu yıl Gaziantep’te yapılacak. Royal Halı’nın, 16-23 Nisan tarihlerinde Gaziantep Masal Parkı’nda yer alan standında Türk el sanatlarından ebru sanatını inovasyon çalışmaları sayesinde halıya uyarlamasıyla yapılan halılar tanıtılacak. Stantta ayrıca dünyanın dört bir yanından gelen çocuklara kendi yaptıkları ebru halılar hediye edilecek. 


43 ülkenin katılacağı bu büyük organizasyon, şenlik yürüyüşü ile başlayacak ve 23 Nisan akşamındaki gala gösterisiyle sona erecek. Şenlik boyunca tüm çocukları heyecanlandıracak etkinlikler gerçekleştirilecek. Çocukların gözdesi sanatçıların konserleri, tiyatro oyunları, film gösterimleri, sergiler, geziler ve piknikler...