22 / 07 / 2024

gaziantep sağlık çalışmaları

gaziantep sağlık çalışmaları

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Gaziantep sağlık alanında çok iyi konumdadır. Birkaç yıl içinde kentimizi sadece Güneydoğu'nun değil Ortadoğu'nun sağlık merkezi konumuna getirmek istiyoruz" dedi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Sağlık çalışanları 1-2 Ağustos’ta iş bırakacak!

Bugünkü enflasyonist ortamda ücretlere yapılan zamların geçimlerini sağlamaya yetmediğinden yakınan hekimler ve sağlık çalışanları iki gün iş bırakacak. SABİM Başkanı Akarken, vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini almasını istediklerini belirterek vatandaşları desteğe çağırdı.

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık çalışanları dikkat! 120 saati geçen icap nöbetlerinde son dakika gelişmesi! Ücret verilecek mi? 

Sağlık çalışanlarının 120 saati geçen icap nöbetleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Anayasa Mahkemesi, yeni alınan bir kararı paylaştı. 

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanları promosyon ne zaman alacak?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri gündemde yer alıyor. Sağlık çalışanlarına, bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair detaylar!

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli, din görevlilerine kadro müjdesi!

Kamuda çalışan öğretmen, sağlık çalışanı, din görevlisi gibi binlerce sözleşmeli personele müjdeli haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi: kadro geliyor!

Sağlık Bakanlığı promosyonu! Sağlık Bakanlığı promosyon ne kadar? Sağlık çalışanlarına promosyon ne zaman verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon detayları belli olmaya başladı. Sağlık çalışanları ne zaman ve ne kadar promosyon alacaklarını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda şok! Sağlık çalışanlarına maaş promosyonu yattı mı?

Sağlık çalışanlarına yapılacak promosyon ödemesi ile ilgili son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki sağlık çalışanlarına banka promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? İşte ayrıntılar...

Sağlık çalışanlarına promosyon bombası! En az 30 bin TL! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman verilecek?

Maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika), sağlıkçılara revize edilmesi gündeme gelen banka promosyonlarına ilişkin beklentilerini sordu. İşte sağlıkçıların promosyon beklentileri...

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

gaziantep sağlık çalışmaları Haberi

gaziantep sağlık çalışmaları

Bu açıdan Gaziantep'in çok şanslı olduğunu ve Fatma Şahin gibi bir başkanlarının bulunduğunu vurgulayan Şimşek, "Gaziantep sağlık alanında çok iyi konumdadır. Birkaç yıl içinde sadece Güneydoğunun değil Ortadoğu'nun sağlık merkezi konumunda yapmak istiyoruz" dedi. Gaziantep'e bin 875 yataklı şehir hastanesi yapmak için çalışmalarının başladığını, hatta yer tespitinin ve ihalesinin yapıldığını aktaran Bakan Şimşek, "Bu hastane Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birisi olacak. Perilikava bölgesine de 300 yataklı bir hastane vapmacağız. Bunun yanı sıra mevcut 25 Aralık Devlet Hastanesi'nin kapasitesini de 300 yatak arttırmak  için Sağlık Bakanlığı ile görüştük ve taleplerimizi olumlu karşıladılar" diye konuştu. 


Kadınların böylesi bir merkeze sahip olmasının çok önemli olduğunu aktaran Bakan Şimşek, 5'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde 5,5 milyon metre kare alanı hazineden TOKİ'ye devrettiklerini ve buraya uydu...