28 / 04 / 2024

gaziantep şahinbey çamlıca konutları nerede

gaziantep şahinbey çamlıca konutları nerede

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın birinci etabının tamamlandığını belirterek, “Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir.” dedi...

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

TOKİ’den Gaziantep Şahinbey’e 643 konut!

TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi’nde inşa edilecek 643 konutun ihalesi yapıldı. 22 Kasım, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, taziye evi ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları'ndaki dükkanlar taksitli satılacak!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Çamlıca Konutlarındaki dükkanlar, Belediye meclisinde alınan kararla artık taksitli satılacak.

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi!

Çamlıca Konutları 2. Etap açık artırma ihalesi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ediliyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın yolları asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları'nda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Gaziantep Çamlıca'da yollar asfaltlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşümle birlikte yapılan Çamlıca Konutları’nda, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarında da sona gelindi.

Şahinbey Çamlıca Mahallesi'nde kamulaştırma yıkımları devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi'nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Şahinbey Çamlıca'da park ve meydan çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Şahinbey Çamlıca'ya meydan ve park müjdesi!

Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın hemen alt tarafında kalan alana meydan ve park yapılacağını söyledi.

Gaziantep Çamlıca'ya 6 bin metrekarelik park yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları alanında kalan Çamlıca Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan 4 katlı binanın yıkımı yapıldı.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nda daireler ihaleyle satıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 5'inci etaptaki daireler ihaleyle sahiplerini buldu. 88 daire ve 16 işyerinin satışının yapıldığı ihaleye 150 başvuru yapıldı.

gaziantep şahinbey çamlıca konutları nerede Haberi

gaziantep şahinbey çamlıca konutları nerede


Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir yıl önce temeli atılan Çamlıca Konutları’nın birinci etabının tamamlandığını belirterek, “Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta satışa ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir.” dedi.


Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm ardından yapımı tamamlanan Çamlıca konutları birinci etapta çalışmalarını gezen Başkan Tahmazoğlu, yapım aşamasında olan 2 ve 3’üncü etaplarında bu yıl içerisinde tamamlayarak satışa sunmak olduğunu söyledi. Tahmazoğlu açıklamasında, “1 yıl önce Aralık ayında temelini attığımız Çamlıca Konutlarımızın birinci etabını tamamladık. Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta ise bu konutlarımızın ihale yolu ile satışını gerçekleştireceğiz. İsteyen tüm vatandaşlarımız burada ev sahibi olabilir. Bu çalışmamıza ek olarak Çamlıca’da 2. ve 3’üncü etapların ihalesini yaptık. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam...