29 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey konut sektörü

Gaziantep Şahinbey konut sektörü

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği günden bu yana özellikle dar gelirli ailelerin ev sahibi olma konusunda umudu oldu.

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 33 adet konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 12 Nisan'da! 

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burç Esentepe, Cebeler ve K. Kızılhisar Mahallelerinde yer alan 33 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şahinbey'de yer alan arsaların fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi hasılat paylaşımıyla gayrimenkul satacak!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satacak. İşte detaylar... 

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şahinbey'de 29.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan iki adet gayrimenkulü 29 milyon 288 bin 776 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey konut sektörü Haberi

Gaziantep Şahinbey konut sektörü


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği günden bu yana özellikle dar gelirli ailelerin ev sahibi olma konusunda umudu oldu. 


Göreve geldiği günden bu yana kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte Şahinbey îlçesi'ni âdeta yeniden şekillendiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir yandan da yeniden yaptırdığı yaşam alanlarıyla her kesimin ev ve iş yeri sahibi olabilmesini sağladı. 


HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR 

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, 245.200 m2 alan üzerine Mavikent 1. 2. ve 3. Etap konutlarını tamamlayarak 2.340 kişiye konut sahibi yaparken, 79.780 m2 alan üzerine kurulu ve 1000 ailenin daha ev sahibi olduğu Mavikent 4. etap 1.203 konutun yapımı halen devam ediyor. Yine dar gelirli vatandaşlarımıza hitap eden Mavikent 5. Etabın 1.595 konut çalışmaları başladı. Gecekondu da oturan vatandaşların daha iyi bir yaşam alanına sahip...