30 / 04 / 2024

gaziantep Şahinbey yüzme havuzu

gaziantep Şahinbey yüzme havuzu

Şahinbey Belediyesi, Akkent spor Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’nin ardından 3’üncü yüzme havuzunu da 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisinde yaptı.

Şahinbey'in 3. yüzme havuzu Yeşilvadi Parkı'na yapıldı!

Şahinbey Belediyesi, Akkent Spor Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nin 3'üncü yüzme havuzunu da 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisinde yaptı.

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de imarlı gayrimenkul satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi hasılat paylaşımıyla gayrimenkul satacak!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satacak. İşte detaylar... 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey'de 2 gayrimenkul satıyor: 49.3 milyon TL'ye!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gaziantep Şahinbey'de 29.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan iki adet gayrimenkulü 29 milyon 288 bin 776 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey'de 59 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K.Kızılhisar Mahallesi'ndeki 2 gayrimenkulü toplam 58 milyon 972 bin 980 TL muhammen bedelle satıyor. 

Gaziantep Şahinbey'de 20.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 484 bin 316 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den 20.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K.Kızılhisar Mahallesinde yer alan 3 arsayı 20 milyon 484 bin 516 TL'ye satıyor...

Gaziantep Büyükşehir'den 59 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K. Kızılhisar Mahallesindeki 2 gayrimenkulü 58 milyon 972 bin 980 TL'ye satıyor... 

Gaziantep Şahinbey'de 19.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan gayrimenkulü 19 milyon 228 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

gaziantep Şahinbey yüzme havuzu Haberi

gaziantep Şahinbey yüzme havuzu


Şahinbey Belediyesi, Akkent spor Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’nin ardından 3’üncü yüzme havuzunu da 1 milyon 700 bin metrekare alana sahip Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisinde yaptı.

Türkiye’de yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili büyük takdir toplayan Şahinbey Belediyesi, söz verdiği projeleri ve sözleri teker teker hayata geçiriyor. Bu projeler içerisinde Akkent Spor Köyü’nde, Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’nde ve Yeşilvadi Parkı’nda olmak üzere toplamda 3 yüzme havuzu projesi bulunuyordu. Akkent Köyü Yüzme Havuzu ve Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi’nin yapımı tamamlanarak hizmete açılmıştı. Yeşilvadi Parkı içerisine yapılacak yüzme havuzu projesinde ise çalışmalar bitme noktasına geldi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi projesi ile ilgili bilgiler vererek, “Yeşilvadi Projemiz...