07 / 05 / 2024

gaziantep Şahinbeyde konut rekoru

gaziantep Şahinbeyde konut rekoru

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart seçimlerinden bu yana geçen 1 yılda yaptıkları faaliyetlerini anlattı. Tahmazoğlu, son 6 yılda her yıl yaklaşık 11 bin konut yapıldığını belirterek bunu bir rekor olduğunu vurguladı.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep'te konut fiyatları rekora koşuyor!

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki mahallelerde kentsel dönüşüm çerçevesinde başlatılan yıkım çalışmalarının senelerdir bitirilememesi, halkı mağdur duruma düşürüyor.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Konut fiyat artışında lider Gaziantep!

Konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yüzde com 63,19 ile Gaziantep, yüzde 46,15 ile Antalya, yüzde 43,30 ile Eskişehir, yüzde 36,43 ile Çorum ve yüzde 36,07 Sakarya geldi.

TOKİ'den Gaziantep Nurdağı'na 211 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Gaziantep Şehitkamil'deki hizmet alanı ticaret konut alanı oldu!

Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenen vatandaşa ait arazi, özel bir firmaya satılmasından 40 gün sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemine '15 katlı ticaret konut alanı' imar değişikliği için getirildi.

TOKİ Gaziantep İslahiye 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ Gaziantep İslahiye 100 bin konut 2020 projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 şeklindeki konutların kuraları bugün çekilecek...

TOKİ Gaziantep Nurdağı 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Nurdağı 2020 projesinde bulunan 200 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 5. Etap 646 konut ihalesi 19 Şubat'ta!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

gaziantep Şahinbeyde konut rekoru Haberi

gaziantep Şahinbeyde konut rekoru

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart seçimlerinden bu yana geçen 1 yılda yaptıkları faaliyetlerini anlattı. Tahmazoğlu, son 6 yılda her yıl yaklaşık 11 bin konut yapıldığını belirterek bunu bir rekor olduğunu vurguladı. Yapılanlara teşekkür etmekle birlikte, bundan sonrası içinde halen Gaziantep'in tarihi yapılarının, hamamlarının, Antep Evlerinin restorasyonu ve Antep sokaklarının sağ'lıklaştmlması bence en önemli problemlerdir" dedi. 


"BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAŞANACAK" 

Şahinbey Belediyesi'nin son 1 yılda yaptığı faaliyetleri ve yeni projeleri açıklayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, önümüzdeki yıllarda Şahinbey İlçesinde büyük değişikliklerin yaşanacağını aktardı. Kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmalarını paylaşan Başkan Tahmazoğlu, "2 bin 340 konutluk Mavikent projemizin bin 080 konutluk, 3. etabını da tamamlayarak anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik.  Bu konutları dar gelirli ailelerimizin ev sahibi olabilmesi için uygun...