13 / 05 / 2024

gaziantep satılık villa

gaziantep satılık villa

Hasırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Gaziantep İnci Sitesi projesinde villalar 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Gaziantep İl'i Körkün Bölgesi' nde yer alıyor. Gaziantep İnci Sitesi' nde villalar 225 bin TL' den başlıyor.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

gaziantep satılık villa Haberi

gaziantep satılık villa

Gaziantep İnci Sitesi projesinde toplam 55 adet villa bulunuyor. Projedeki villaların kat alanları 60 metrekare ile 70 metrekare arasında değişiyor.


Gaziantep İnci Sitesi toplam 16 bin metrekare alanda yükseliyor. Projedeki her villanın kendine has terası ve bahçesi bulunuyor.


Gaziantep İnci Sitesi Hasırcı Yapı imzasıyla yükseliyor. Proje Gaziantep İl'i Körkün Bölgesi' nde yükseliyor.


Gaziantep İnci Sitesi' nde villalar 225 bin TL' den başlıyor ve 250 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler Haziran 2016' da teslim edilecek.


Gaziantep İnci Sitesi iletişim

Adres: Sarıgüllük Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvarı Masal Park / Park Cafe Karşısı No:28 Şehitkamil/GAZİANTEP

Tel: 0 (342) 338 95 96 

Web: http://www.eval.com.tr/

Tülay...