06 / 05 / 2024

gaziantep şehit kamil ticari alan

gaziantep şehit kamil ticari alan

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Gaziantep'te yer alan 4 bin 723 metrekarelik ticari alan 15 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısı yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Şehit aileleri için Gaziantep Mavi Kent'e TOKİ müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve protokol heyeti 18 Mart şehitleri Anma Programı kapsamında buluştu. Programda konuşan Yerlikaya, 277 şehit ailesi için konut müjdesi verdi.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden şehit ailelerine özel proje!

Şahinbey Belediyesi, gazi ve şehit yakınlarını uygun koşullarda ev sahibi yapıyor. TOKİ’nin yapacağı konutlar 20 yıl vadeli ve peşinatsız olarak gazi ve şehit yakınlarına verilecek.

Gaziantep'te şehit ve gazi konutları projesinde sona gelindi!

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, TOKİ ve Şahinbey Belediyesi tarafından ortak hareketle başlatılan konut projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

gaziantep şehit kamil ticari alan Haberi

gaziantep şehit kamil ticari alan

Gaziantep Şehitkâmil İlçesi, Umut Mahallesinde bulunan  4 bin 723 metrekarelik ticari alan 1 milyon 889 bin 200 lira muhammen bedelle 15 Ocak 2013 tarihinde satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için