07 / 05 / 2024

Gaziantep Şehitkamil akaryakıt istasyonu arsası

Gaziantep Şehitkamil akaryakıt istasyonu arsası

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkâmil Özgürlük Mahallesi’nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 684 bin 767,50 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 9.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil Alparslan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 260 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 9.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Yeşilkent Mahallesi'nde, Karatar Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu 9 milyon 986 bin  417 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Şehitkamil'de icradan 22,6 milyon TL'ye satılık fabrika!

T.C. Gaziantep 13. İcra Dairesi Gaziantep Şehitkamil ilçesindeki fabrikayı satışa çıkardı. Fabrikanın toplam bedeli 22 milyon 698 bin 522,40 TL.

Gaziantep Şehitkamil'de acele kamulaştırma!

Gaziantep Şehitkamil'de, Düzbağ İçmesuyu Arıtma Tesisinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi.

Gaziantep Şehitkamil'de dönüşüm hızlanacak!

Hayal ettiği bir Şehitkamil ilçesini ilk dönemde belli bir noktaya kadar getirdiğini belirten Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Türkiye'de örnek olacak projeleri uygulamaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Gaziantep Şehitkamil'de 8.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Aydınlar'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaların satı bedeli 8 milyon 215 bin 340 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de herkes ev sahibi olacak!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında kamulaştırma ile birlikte vatandaşları konut sahibi yapma çalışmalarının devam ettiklerim söyledi.

Gaziantep Şahinbey'de akaryakıt istasyonu yaptırılacak!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şahinbey Konak'ta bulunan arsa üzerinde yap-işlet-devret yöntemiyle akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi yaptıracak. İhalesi 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkâmil İlçesi'nin Özgürlük Mahallesi’nde bulunan akaryakıt-LPG istasyonunu satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 14 milyon 684 bin 767,50 TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 8 bin 371 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Şehitkamil akaryakıt istasyonu arsası Haberi

Gaziantep Şehitkamil akaryakıt istasyonu arsası

TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


1 - İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Şehitkâmil İlçesi, Özgürlük Mahallesi’nde kayıtlı, aşağıda pafta, ada, parsel numarası, imar durumu, m2 rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmaz satışı işidir.

Mahalle:Özgürlük

Pafta: 22K-3c

Ada:5776

Parsel:1

Yüz ölçüm m2:3.091,53 m2

İmar Durumu:Akaryakıt - LPG İstasyonu (E: 0,30 Hmax: 7,50)

Rayiç Bedeli m2: 4.750,00.- TL (KDV Hariç)

Toplam Muhammen Bedeli: 14.684.767,50.- TL (KDV Hariç)

Geçici Teminat: 440.543,03.- TL


2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale konusu iş, 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 35. Maddesinin (a) fıkrası gereğince kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale edilecektir.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250,00.- TL karşılığında Belediyemiz Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale-Alım Satım Şube Müdürlüğünden temin edebilirler.

4 - GEÇİCİ TEMİNAT...