27 / 07 / 2024

gaziantep şehitkamil başvuru

gaziantep şehitkamil başvuru

Şehitkamil bölgesinde dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için yapılan 2+1 konutların başvurusu başladı. Sabah erken saatlerde belediyeye gelen vatandaşlar ev sahibi olma umuduyla uzun kuyruklar oluşturdu.

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziantepli vatandaşların merakla beklediği Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziantepli vatandaşların yüzünü güldüren Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap projesinde yer alan 278 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık bağ!

Gaziantep 2. Satış Memurluğu Gaziantep Şehitkamil'de yer alan bağı  7 milyon 793 bin 649 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları 27 Ocak tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar...

TOKİ 100 bin konut Gaziantep İslahiye 2020 projesi başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep İslahiye 2020 projesi başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Gaziantep İslahiye başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep İslahiye 2020 fiyatları ne kadar? 

gaziantep şehitkamil başvuru Haberi

gaziantep şehitkamil başvuru


Şehitkamil Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların konut sahibi olması için üç ayrı bölgede yapılan konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesinde ki 2+1 konutların başvuruları yapılmaya başlandı. 15 Ağustos 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların ilk gününde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 12 bin TL peşin ve ayda 395 TL taksitle ödenecek olan konutlar için ilk günden binlerce başvuru gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların başvurularda bir sıkıntı yaşanmaması için özel yaptırdığı alanda numara sırası alınarak işlemler gerçekleştirilmeye başlandı. 


KONUTLAR 59 BİN 400 TL'YE SATILIYOR 

Şehitkamil Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için uygun ödeme koşullarıyla sahip olabilecekleri 2+1 konut projesini tamamlayarak hak sahiplerine teslim edecek. Her bir dairenin 59 bin 400 TL'den satışa sunulacağı projede vatandaşlar kira öder gibi her ay...