14 / 05 / 2024

Gaziantep Şehitkâmil belediyesi satılık arsa

Gaziantep Şehitkâmil belediyesi satılık arsa

Mülkiyeti Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'na ait olan 2.952,61 metrekare yüzölçümlü arsa 5 milyon 167 bin TL bedelle satışa çıkıyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Şehitkamil Belediyesi KDV'den muaf 7 dükkan satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de 7 adet dükkan satacak. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Şehitkamil Belediyesi 6 iş yeri satacak! KDV'den muaf iş yeri fırsatını sakın kaçırmayın!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 15 Temmuz mahallesinde yer alan altı iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi iki arsa satacak! İhalesi 18 Temmuz'da!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Batıkent ve Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 285 metrekare ve 489 metrekare olarak açıklandı.

Şehitkamil Belediyesi 5 iş yeri satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 dükkanı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de KDV'den muaf arsa satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan arsayı 93 milyon 460 bin 860 TL bedelle satışa çıkardı.

Şehitkamil Belediyesi KDV'den muaf 7 arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Pancarlı ve Şehirgösteren mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat! Şehitkamil'de 4 arsa satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı satışa sunuyor. İşte detaylı bilgiler...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Gaziantep Şehitkâmil belediyesi satılık arsa Haberi

Gaziantep Şehitkâmil belediyesi satılık arsa



Mülkiyeti Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'na ait olan 2.952,61 metrekare yüzölçümlü arsa 5 milyon 167 bin TL bedelle satışa çıkıyor. 


Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Şehitkamil İlçesi; Aşağıda Mahalle, Ada, Parsel, Yüz ölçümü, İmar Durumu, m² rayiç bedeli, muhammen bedeli ve geçici teminatı belirtilen taşınmaz 26/10/2016 Çarşamba günü Saat: 15.00’da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacak ihale ile satışı yapılacaktır.


Taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesi (a) fıkrası gereğince Kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale yapılacaktır.

İhaleye iştirak edecek istekliler ihale şartnamesini 100,00 TL karşılığında Belediyemiz İhale servisinden temin edebilirler.

Belediyemizce yapılacak ihaleye katılacak olan isteklilerde aşağıdaki belgeleri sunmaları gerekmektedir;

A) İstekli gerçek kişi ise;

a) Türkiye’de Kanuni ikametgâhı olması,

b) Noter tasdikli imza beyannamesi

c) Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya...