28 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil yıkım

Gaziantep Şehitkamil yıkım

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan bir alandaki eski bina, kamulaştırmayı kabul etmeyen ev sahipleri nedeniyle ilginç bir yöntemle yıkılıyor.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir, sanayi alanı imarlı 3 arsayı satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat! Şehitkamil'de 4 arsa satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı satışa sunuyor. İşte detaylı bilgiler...

Gaziantep Şehitkamil yıkım Haberi

Gaziantep Şehitkamil yıkım

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan bir alandaki eski bina, kamulaştırmayı kabul etmeyen ev sahipleri nedeniyle ilginç bir yöntemle yıkılıyor. Vinç yardımıyla evin damına çıkarılan iş makinesi ve işçiler, manzaraya karşı yıkım yaparken, yıkım çalışmaları görenleri şaşırtıyor


Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde olduğu gibi Karşıyaka Mahallesi İpekyolu güzergahında kalan bölümlerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlattı. Kamulaştırma ile alınan binalar ve arsalardaki eski evler yıkılırken, yerine planlı ve modern binaların yer aldığı kentsel dönüşüm çalışmalarında ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Ev ve arsa sahipleri ile uzlaşma yöntemiyle gerçekleştirilen kamulaştırmanın hemen ardından yıkım çalışmalarına başlayan Şehitkamil Belediyesi, taşeron inşaat firmaları yardımıyla evleri yıkıyor. Kamulaştırmayı kabul etmeyenlerin evlerine zarar verilmemesi için ise ilginç bir yıkım yöntemi uygulanıyor.


İlginç görüntüye neden olan yıkım çalışmaları,...