28 / 04 / 2024

Gaziantep T tipi cezaevi

Gaziantep T tipi cezaevi

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapımı planlanan bin 500 kişilik yarı açık ve T tipi cezaevi temel atma töreni ile ilk kazma vuruldu.

Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'nda soruşturma tamamlandı: Numune alınamayacak kadar kötü halde!

6 Şubat felaketinde 21 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'na ilişkin kötü haberler gelmeye başladı, apartman numune alınmayacak kadar kötü halde...

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

Gaziantep 14 Bin Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Gaziantep 14 Bin Konut Projesi'nin tüm detayları belli oldu. Kura çekimleri başlayan Gaziantep 14 Bin Konut Projesi'nin bütün detaylarını haberimizde derledik. İşte Gaziantep 14 Bin Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gaziantep Şahinbey ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep sınırları içerisinde tesis edilecek olan 8G7808 PS-4B TM-Elif DM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Araban için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Araban ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Şehitkamil'de ev sahiplerinden kamulaştırma tepkisi!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 2012'de “kentsel dönüşüm alanı” ilan edilen Eydibaba Mahallesi’nde kendilerine konut verilmemesi sebebiyle evini satmayan 18 ev sahibine karşı kamulaştırma kararı alındı. 

Gaziantep Oğuzeli ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Oğuzeli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep ili için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Nurdağı için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Nurdağı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Nurdağı ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31522 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep T tipi cezaevi Haberi

Gaziantep T tipi cezaevi

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapımı planlanan bin 500 kişilik yarı açık ve T tipi cezaevi temel atma töreni ile ilk kazma vuruldu.


İslahiye ilçesinde bin 500 kişilik yarı açık ve T tipi cezaevinin inşaatına başlanıldı. İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, iş makinesinin başına geçti ve İslahiye-Nurdağı Karayolu Leçe mevkisinde yaklaşık yüz dönüm arazi üzerine kurulacak olan cezaevinin temel çalışması için ilk kepçeyi vurdu. Gazetecilere açıklama yapan Başkan Vural, kısa sürede böyle bir yatırımın ilçeye kazandırılmasında desteği nedeniyle AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’a teşekkür etti. Cezaevi hakkında bilgi veren Vural, "T tipi cezaevi yapılıyor. Burada bin kişilik kapalı bölüm olacak. 500 kişilik de tarım açık cezaevi olacak. İdari binalarla birlikte büyük bir kompleks burası. Diğer çalışanları da hesap ettiğinizde 500-600 kişi...