30 / 04 / 2024

Gaziantep tcdd arazisi

Gaziantep tcdd arazisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in merkezinde bulunan TCDD’ye ait 450 bin metrekarelik arazinin değerlendirilmesi için düğmeye bastı. TCDD’den bir heyet önümüzdeki günlerde Gaziantep’e gelecek.

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Milli Emlak'tan 18.5 milyon TL'ye satılık 17 hazine arazisi!

Gaziantep Milli Emlak Müdürlüğü, Gaziantep ili, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde yer alan 17 hazine arazisini 18 milyon 501 bin 230 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

TCDD'den 7 ilde satılık 52 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Mersin ve Niğde'de yer alan 52 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Paralel Yapı'nın Gaziantep'teki arazisi Hazine'ye devredildi!

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Taner Nakıboğlu'nun yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Paralel Yapı AŞ'ye üniversite alanı olarak satılan ve konut inşa edilen alanın 200 dönümü belediye meclisinin kararıyla yeniden Hazineye devredildi.

Gaziantep Gaziray projesinin hazırlıkları tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) işbirliğiyle kente yapılacak "Gaziray" projesi için hazırlıklar tamamlandı. Projenin alt ve üst yapı inşaat ihalesi 11 Mart 2016 tarihinde yapılacak.

TCDD, Adana ve Gaziantep'teki 106 konut alanını satışta çıkarıyor!

Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 21-22 Ekim 2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 10:00 da TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Eski Yazlık Lokali'nde, “Pazarlık Usulü” ile yapılacak

TCDD Adana ve Gaziantep'te 106 taşınmazı satışa çıkardı!

Türkiye genelinde gayrimenkul satışlarını sürdüren TCDD, Adana ve Gaziantep'te arsa, kargir ev, arsalı ahşap ev, bağ, bahçeli ev niteliklerine sahip toplam 106 taşınmazını satışa çıkardı.

TCDD'den Adana ve Gaziantep'te satılık 106 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana'nın Seyhan ve Pozantı, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 2016 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihaleleri 21-22 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile mülkiyeti TCDD’ye ait olan 29 bin 717 metre karelik 3 adet arsayı kiralayan Büyükşehir Belediyesi, buraya çok amaçlı kültür merkezi ve park olarak kullanmayı planlıyor.

Gaziantep demir yolları arazisi imara açılıyor mu?

Gaziantep Devlet Demir Yolları arazisinin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili açılan davada mahkeme planı bilirkişiye havale etti. Büyükşehir belediyesi yüksek yoğunluk nedeniyle itirazda bulunan İMO Gaziantep Şubesi'nin itirazını da reddedildi..

Gaziantep tcdd arazisi Haberi

Gaziantep tcdd arazisi

Kullanım hakkı TCDD’de olan ancak yılardır atıl vaziyette bekleyen çok değerli araziler için girişimler yeniden başladı. Daha önce bu araziler için yapılan imar planları mahkeme tarafından iptal edilmişti. Büyükşehir belediyesinin bir önceki yönetimi ve TCC tarafından alınan kararla arazilerin bir bölümü ticari olarak satılacak elde edilecek gelir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD arasında paylaşılacaktı.Arazilerin kalan yarısı da Büyükşehir Belediyesi tarafından  sosyal dolantı alanları olarak düzenlenecekti.   


Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Ömer Yıldız ile görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, işlemlerin hızlandırılmasını istedi. Yıldız ise konuyu inceleyeceğini ve önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili Gaziantep’e bir heyet göndereceğini söyledi.


Büyükşehir Belediye meclisinde 1 yıl önce alınan kararla yapılacak düzenlemenin ardından arazilerin bir bölümünün satılması ve gelirin paylaşılmasına yönelik TCDD ile bir protokol...