07 / 07 / 2024

gaziantep ticaret durumu

gaziantep ticaret durumu

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2011’de 4.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiklerini hatırlatıyor ve bu yıl 6 milyar dolar hedeflediklerini belirtiyor

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Mercimek 14, 50 TL’ye çıktı! 16 Ocak 2023 buğday mercimek ve mısır fiyatları ne kadar oldu?

Gaziantep Ticaret Borsası’nda mercimek, buğday ve mısır fiyatları belli oldu. İşte 16 Ocak 2023 buğday mercimek ve mısır fiyatları…

Belediye ticaret ve konut imarlı gayrimenkul satacak!

Gaziantep İli Nurdağı Belediye Başkanlığı, Gaziantep Nurdağı'nda yer alan ticaret ve konut imarlı gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

gaziantep ticaret durumu Haberi

gaziantep ticaret durumu


Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun Gaziantep ticareti ile ilgili yorumları şu yönde oldu:


Bizi Suriye dışında olumsuz etkileyen hiçbir şey yok.  Gaziantep 171 ülkeye ihracat yapabilen bir kent haline geldi. Kentin yatırım iştahı artarak devam ediyor ve bütün Gaziantepliler dünyanın her yerine mal satmak için kenetlenmiş durumda. 5’inci OSB için tahsise çıktık, elimizdeki 6 milyon metrekarelik fabrika alanına karşılık 24 milyon metrekarelik taleple karşılaştık. Kilis ile Gaziantep arasında kalacak 35 milyon metrekarelik 6’ncı OSB İçin de çalışmalara başladık. 


Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu sözlerine şu şekilde devam etti:


Bu yıl 6 milyar dolar ihracatı aşmak İstiyoruz. 2023 yılı ihracat hedefimiz 30 milyar dolar. Buna ulaşmak için sanayimizin birkaç misli büyümesi lazım. Bunu yaparız ancak ikinci bir limana ihtiyacımız. Mersin...